Gamecubes standaard

Game cubes standaard

 • 4x PS5 en TV
 • 4 uur
 • 2 eventmanagers
 • €999

Actveer jouw merk

Wij helpen jou om jouw merk of product in de schijnwerpers te zetten en de doelgroep een beleving te geven die blijft hangen. Bij productlanceringen en merkactivaties is een aantal dingen belangrijk, waarbij onze gamecubes helpen:

👀 Eyeballs. Je wil natuurlijk dat zoveel mogelijk mensen jouw product of merk zien. Daarom kun je onze gamecubes branden zodat jouw product direct zichtbaar is door de 360 graden opzet. Een enorme game set up  is een perfecte eye-catcher.

🧠 Wek de interesse. Nu je de aandacht hebt van jouw doelgroep, is de volgende stap om hun interesse te wekken. Hiervoor wil je graag met mensen in gesprek, zodat je meer kunt vertellen over de unieke features van je product en de toegevoegde waarde die het levert. Maar veel mensen hebben geen zin in gelikte verkoperspraatjes. Dus hoe kom je op een laagdrempelige en informele manier in contact met jouw doelgroep? Precies, door ze hun favoriete game te laten spelen op onze gamecubes.

🤯 Interactieve ervaring. Interesse wekken is één ding, maar het uiteindelijk doel is top of mind worden. Combineer daarom de activatie met een interactie ervaring die relevant is voor jouw dienst of product. Een voorbeeld is de productactivatie met Team Gullit: bezoekers van de MediaMarkt speelden FIFA op onze gebrande Philips OneBlade gamecubes waarbij een professionele barber hun gezichtshaar bijwerkte met een Philips OneBlade. Een perfecte manier voor Philips om de hybride trimmer te activeren onder een specifieke doelgroep. 

Tip: wist je dat onze Formule 1 race simulatoren en gamecases ook te branden zijn?

Kom in contact

Specificaties

 • Eventmanagement;
 • 4 uur speeltijd;
 • 1x Game cube met 4 speelpunten;
 • 4x PlayStation 5 en 43″ 4K tv’s;
 • Inclusief poefen;
 • Gepersonaliseerde branding;
 • €999 excl. btw.
Vrijblijvend voorstel

Voorbeeld programma

 • Bus van WePlay United
  10:30

  Aankomst

  Onze eventmanagers zijn minimaal 1,5 uur van tevoren aanwezig om op te bouwen en bellen jou voor het event om de details af te stemmen.

 • Merkactivatie in winkel van Adidas met gamecubes
  12:00

  Start event

  Gasten kunnen vrijspelen op de gamecubes en onze eventmanagers zijn aanwezig voor technische ondersteuning.

 • Arjan als eventmanager op een bedrijfsevent
  16:00

  Afbouw

  Na het event bouwen onze eventmanagers snel af zodat jij niks hoeft te doen!

Zie ook

Merkactivatie van Philips OneBlade via branded gamecubes in samenwerking met Team Gullit
Merkactivatie Game cubes | Uitgebreid Merkactivatie op zijn best: domineer de winkelvloer of beurs met jouw branding op onze opvallende game cubes!
 • icon 4 uur
 • €1499
 • excl. BTW
Bekijk
Gamecases bestickerd bij activatie Bataviastad
Gamecases | Vrijspelen FIFA toernooi organiseren met jouw bedrijf? Met bestickerde gamecases in jouw huisstijl krijg je een echte ‘wauw’ ervaring.
 • icon 4 uur
 • icon 10 – 80 deelnemers
 • €1099
 • excl. BTW
Bekijk
Twee mannen aan het racen op F1 simulatoren tijdens F1 uitgebreid event
Formule 1 simulator | Tijdrit Ervaar de ultieme Formule 1-ervaring met een Formule 1 simulator. Vraag een vrijblijvend voorstel aan voor een playseat f1 simulator!
 • icon 4 uur
 • icon 4 simulatoren
 • €999
 • excl. BTW
Bekijk
Formule F1 race simulator standaard
Formule 1 simulator | Grand Prix Huur een F1 race simulator voor een ongekend race-ervaring. Kwalificeer en race een echte Grand Prix!
 • icon 4 uur
 • icon 4 simulatoren
 • €1499
 • excl. BTW
Bekijk

Productactivatie Philips OneBlade

We activeerden de Philips OneBlade in samenwerking met Team Gullit in de MediaMarkt van Amsterdam en Rotterdam.

De uitdaging

Sinds september 2022 is Philips One Blade de shirtsponsor van esportsteam Team Gullit. Het organiseren van FIFA toernooien en het produceren van content is één van de speerpunten van de samenwerking. De “Team Gullit’s Clash” met Koen Weijland is hier een mooi voorbeeld van.

Daarnaast wil Philips hun product activeren bij de fans van het esportsteam van Ruud Gullit. En daar helpen we graag bij.

Kom in contact

De oplossing

Merkactivatie van Philips OneBlade via branded gamecubes in samenwerking met Team Gullit

We activeerden de Philips OneBlade drie dagen in de MediaMarkt van Amsterdam en Rotterdam. In een huiskamer setting speelden bezoekers FIFA tegen esporter Dani Visser op een OneBlade branded setup en maakten ze via het Rad van Fortuin kans op een wedstrijdshirt. 

Maar de activitatie is natuurlijk pas echt geslaagd als je de hybride trimmer in actie ziet. Daarom regelde Philips een barber om de looks van de klanten tip top in orde te maken zodat ze weer ‘fresh’ naar huis gingen.

Vraag vrijblijvend voorstel aan

Merkactivatie

Ontdek de kracht van merkactivatie en creëer unieke ervaringen die je merk onvergetelijk maken. Met strategisch ontworpen campagnes en boeiende interacties kun je een diepe connectie opbouwen met je doelgroep. Laat je merk tot leven komen en vergroot je merkbekendheid door middel van innovatieve merkactivaties.

Lees verder

Merkbeleving

Breng je merk tot leven met onweerstaanbare merkbelevingen. Creëer emotionele connecties en laat je publiek de essentie van je merk ervaren. Met inspirerende storytelling en meeslepende interacties kun je een blijvende indruk achterlaten en een loyale klantenkring opbouwen.

Lees verder

Productactivatie

Laat je product schitteren met doelgerichte productactivaties. Bereik je doelgroep op een impactvolle manier en genereer interesse en enthousiasme. Van interactieve demonstraties tot productervaringen op maat, zorg ervoor dat je product de aandacht krijgt die het verdient en stimuleer de verkoop.

Lees verder

Productlancering

Geef je nieuwe product een vliegende start met een indrukwekkende productlancering. Creëer buzz en genereer nieuwsgierigheid bij je doelgroep. Met strategische planning en creatieve activaties kun je de aandacht trekken, interesse wekken en een succesvolle introductie realiseren.

Lees verder

Brand activation: Creëer impact

Geef je merk een boost met effectieve brand activation. Laat je merk tot leven komen door middel van boeiende interacties en relevante ervaringen. Bereik je doelgroep op een persoonlijke en onvergetelijke manier, vergroot je merkbekendheid en versterk de betrokkenheid bij je merk.

Kom in contact

Maak impact

Zorg ervoor dat je merk opvalt en een blijvende impact maakt met krachtige brand activation. Door middel van creatieve concepten en strategische campagnes kun je je merk in het dagelijks leven van je doelgroep integreren. Stimuleer betrokkenheid, vergroot je merkbekendheid en creëer loyale fans.

Vraag vrijblijvend voorstel aan

Veelgestelde vragen

 • Wat is merkactivatie en waarom is het belangrijk?

  Merkactivatie is het creëren van interactieve ervaringen en campagnes om een sterke band met de doelgroep op te bouwen en de merkbekendheid te vergroten. Het is belangrijk omdat het helpt om emotionele connecties te creëren, de betrokkenheid bij het merk te versterken en de verkoop te stimuleren.

 • Wat is het doel van merkbeleving en hoe kan het merken helpen?

  Merkbeleving draait om het creëren van memorabele en meeslepende ervaringen die de essentie van het merk overbrengen. Het helpt merken om emotionele connecties te creëren, loyaliteit op te bouwen en een blijvende indruk achter te laten bij het publiek.

 • Wat is een productactivatie en hoe kan het bijdragen aan het succes van een product?

  Een productactivatie omvat het creëren van gerichte activiteiten en interacties om de aandacht voor een product te vergroten en de verkoop te stimuleren. Het kan helpen om interesse en enthousiasme bij de doelgroep te genereren, het product op een unieke manier te presenteren en potentiële kopers te overtuigen.

 • Hoe kan realiseren we een effectieve productlancering?

  Een succesvolle productlancering vereist zorgvuldige planning en uitvoering. Het omvat strategische communicatie, opvallende activaties en het creëren van buzz rondom het nieuwe product. Door anticipatie op te bouwen en een onderscheidende ervaring te bieden, kan de lancering een knallende start krijgen

 • Hoe kan brand activation merken helpen om een onmisbaar onderdeel te worden in het leven van de doelgroep?

  Door middel van effectieve brand activation kan een merk zich integreren in het dagelijks leven van de doelgroep. Het creëert relevantie, zichtbaarheid en betrokkenheid, waardoor het merk een onmisbaar onderdeel wordt van de levens van consumenten en een langdurige relatie kan opbouwen.

 • Hoe kan merkactivatie de verkoop van een product of dienst stimuleren?

  Merkactivatie kan de verkoop stimuleren door het creëren van positieve merkervaringen en het opbouwen van vertrouwen bij consumenten. Door het genereren van interesse, het bieden van toegevoegde waarde en het stimuleren van betrokkenheid, worden consumenten aangemoedigd om over te gaan tot aankoop.

Bedrijfsfeest op eigen locatie: volledige ontzorging op eigen terrein Organiseer jouw bedrijfsfeest op eigen locatie. Wij ontzorgen jou volledig met activiteiten zoals lasergamen, Formule 1 racen en Virtual Reality! Lees meer
Bedrijfsuitje ideeën, organiseer een borrel
Jubileumfeest Organiseer een fantastisch jubileumfeest met WePlay United. Van planning tot uitvoering, wij zorgen voor een vlekkeloos bedrijfsjubileum. Lees meer
Teambuilding activiteiten op eigen locatie bij Rijkswaterstaat
Teambuilding activiteiten op eigen locatie: flexibel en op maat Bespaar kosten en reistijd door deze teambuilding activiteiten op eigen locatie te organiseren. Lees meer
Azerion sportieve teambuilding activiteiten FIFA skillgames
Boost je team met sportieve teambuilding activiteiten Teamwork makes the dreamwork. Lees waarom onze sportieve teambuilding activiteiten juist bij jou passen. Lees meer