Bedrijfsfeest op eigen locatie: volledige ontzorging op eigen terrein

Wil je een bedrijfsfeest organiseren en ben je op zoek naar een geschikte plek? Tip: organiseer een bedrijfsfeest op eigen locatie. Want waarom zou jij je hoofd moeten breken over logistieke uitdagingen, terwijl het ook op het vertrouwde kantoor kan? Voor de afwisseling, goed punt. Daarom toveren wij elke locatie – met onze professionele set ups en activiteiten – om tot gaming arena, zodat je zelfs je eigen werkplek niet meer herkent.

Bedrijfsfeest op eigen locatie bij Rijkswaterstaat

Elk bedrijfsfeest moet bijzonder zijn. Daarom zorgen wij voor uitdagende en op maat gemaakte activiteiten die allemaal op de eigen locatie verzorgd kunnen worden. Wil je bijvoorbeeld racen op Formule 1 simulatoren, de mogelijkheden van Virtual Reality ontdekken of zelfs lasergamen? Doen we. 😎

Bedrijfsfeest op eigen locatie organiseren

Wanneer je besluit een bedrijfsfeest op eigen locatie te organiseren, zijn er verschillende zaken waar je rekening mee moet houden. Denk bijvoorbeeld aan het kiezen van niet afgezaagde activiteiten (toch niet wéér die pubquiz) en het regelen van goede hapjes en drankjes. Dit kan een uitdagende taak zijn, vooral naast je dagelijkse verantwoordelijkheden.

Gelukkig nemen wij al deze randzaken uit handen. Wij verzorgen alle aspecten van het organiseren van een bedrijfsfeest op eigen locatie. Van de opbouw tot de afbouw, en alles daartussenin. We vinden het namelijk belangrijk dat jij ook gast op je eigen bedrijfsfeest bent.

Unieke activiteiten voor jouw bedrijfsfeest op locatie

Onze mogelijkheden voor bedrijfsfeesten op eigen locatie zijn eindeloos. Onze activiteiten gericht op gaming (in de breedste zin van het woord) spreken namelijk een erg brede doelgroep aan. Een greep uit ons assortiment:

Lasergamen

Het alledaags kantoor veranderen we in een lasergame arena. We gebruiken opblaas obstakels in combinatie met alle beschutting die we kunnen vinden op kantoor.

Ga naar lasergamen

F1 racen

Formule 1 racen is een ideale manier om de competitieve kant van je collega’s naar boven te halen. Wie weet ontdek je zelfs verborgen talenten binnen het bedrijf en kun je de kantoorpolitiek voortaan uitvechten op het virtuele asfalt

Ga naar F1 racen

Virtual Reality

Met Virtual Reality krijg je een echt WOW-ervaring. Je begeeft je namelijk ineens in het Victoriaanse tijdperk of juist in een futuristische omgeving.

Ga naar VR

Driftkarten

Bij driftkarten wordt jullie parkeerplaats een race circuit. Bij deze vorm van elektrische karten ga je voor- en zijwaarts zodat je 360 graden om pionnen kunt driften.

Ga naar driftkarten

Mogelijkheden voor een bedrijfsfeest op eigen locatie

Een bedrijfsfeest op eigen locatie kunnen we op verschillende plekken binnen je bedrijf organiseren. Denk aan bedrijfsterreinen, vergaderruimtes, kantoorruimtes en zelfs buitenruimtes. Bij WePlay United bieden we verschillende pakketten aan voor het organiseren van een bedrijfsfeest op eigen locatie. Of je nu een kleinschalig event wil of een grootschalig feest, wij hebben de ervaring en middelen om dit te realiseren.

Bedrijfsfeest Wij zorgen voor een onvergetelijk bedrijfsfeest op elke locatie met activiteiten zoals lasergamen, racen op F1 simulatoren en Virtual Reality.
 • icon 50 – 200 personen
 • icon 4 uur
 • €52,50
 • per persoon
Bekijk
Workshops met activiteiten bij Rijkswaterstaat, overzichtsfoto van de gamecases
Play & Connect Op zoek naar inhoudelijke workshops waar collega’s enthousiast van worden? Combineer dit met fun activiteiten zoals o.a. lasergamen op kantoor.
 • icon 50 – 200 personen
 • icon 4 uur
 • €72,50,-
 • per persoon
Bekijk
Groep mensen bezig met een workshop
Teambuilding workshop De enige inhoudelijke workshop gecombineerd met een Virtual Reality teambuildingsactiviteit. Wij brengen ontspanning en ontwikkeling samen. 🤝
 • icon 6 – 12 personen
 • icon 4 uur
 • €133
 • per persoon
Bekijk
Recruitment event Laat jouw recruitment event opvallen met een gaming beleving! Verbind op laagdrempelige wijze nieuw talent met jouw teamleden.
 • icon 20 – 50 personen
 • icon 4 uur
 • €90,-
 • per persoon
Bekijk

Kies voor WePlay United: expert in bedrijfsfeesten op eigen locatie

Onze jarenlange ervaring in het organiseren van bedrijfsevenementen, gecombineerd met onze passie voor tech en innovatie, maakt ons de ideale partner voor jouw bedrijfsfeest op eigen locatie. We weten dat elk bedrijfsfeest uniek is en zorgen ervoor dat onze eventmanagers alles doen oEnfin, onder het mom van “een kok kan zeggen dat het eten lekker is, maar het is beter als de gasten dit doen” hoor je in onderstaande video hoe Rijkswaterstaat hun bedrijfsfeest op locatie hebben ervaren. Klik hier voor geluid. 🔊

Organiseer jouw bedrijfsfeest met WePlay United

Wil jij ook een onvergetelijk bedrijfsfeest op eigen locatie organiseren? Neem nu contact op en wij helpen je graag verder. Vul onderstaand formulier in of bel naar +31 (0) 20 808 8670.

Neem contact op

Wij helpen je graag.