Dit vinden wij belangrijk als evenementenbureau in Amsterdam

Wij verenigen mensen middels game-events. En dat doen we vooral voor bedrijven, scholen, gemeenten, welzijnsorganisaties en sportclubs. Denk dus aan complete pakketen zoals een bedrijfsfeest, een teambuilding workshop of een dagprogrammering. Maar ook aan losse evenementen zoals een FIFA toernooi, Formule 1 simulator racen en lasergamen.

Evenementenbureau met uitvoering op locatie

Als evenementenbureau vinden we het belangrijk om jou zoveel mogelijk te ontzorgen. Dus wil je graag een evenement organiseren op eigen locatie? Geen probleem, daar zijn wij als mobiel evenementen bedrijf op ingericht. Wij komen dus met al onze spullen gezellig jouw kant op.

Bus van WePlay United

Van Future center naar lasergame arena in de ruimte

Dat betekent dat we inmiddels al veel verschillende bedrijfspanden, gymzalen en sportkantines hebben gezien. Mijn persoonlijk favoriet is ons bedrijfsfeest bij Rijkswaterstaat. In het hoofdkantoor in Utrecht mochten we gebruik maken van hun Future center, die ze normaal gesproken gebruiken voor brainstormsessies. Het leuke? Deze ruimte staat vol high-tech snufjes zoals een lichtgevende vloer en een enorm projectiescherm. En daarmee transformeerden we de ruimte binnen no time in een lasergame arena in de ruimte:

Een evenementenbureau dat volledig ontzorgt

Naast dat wij onze evenementen op elke locatie in Nederland en België organiseren, vinden we het ook belangrijk dat we jou zoveel mogelijk werk afnemen. Wij willen dat jij je gast voelt op je eigen evenement. En niet alleen tijdens het evenement: ook in het voortraject geven we jou genoeg handvatten. Denk hierbij aan (gepersonaliseerd) promotiemateriaal en een landingspagina om het event onder de aandacht te brengen. Of een online inschrijfomgeving zodat je zelf niet in Excel hoeft te priegelen.

Dus ben je op zoek naar een evenementenbureau met Amsterdamse passie en die inzetbaar is op elke locatie? Neem hier contact op.

💡 Tip: als evenementenbureau hebben we verschillende samenwerkingen met evenementenlocaties en cateraars door heel Nederland. 
Ook daar helpen we je natuurlijk graag bij.