Bedrijfsuitje ideeën, organiseer een borrel

Openingsfeest organiseren: maak het memorabel!

Openingsfeest organiseren? Dat is meer dan zomaar een feestje: het markeert een nieuwe fase, een belangrijke mijlpaal, of een speciale gelegenheid. Of je nu een nieuw bedrijfspand opent, een uitbreiding viert of een ander bijzonder moment wil herdenken, een openingsfeest biedt de perfecte gelegenheid om een blijvende indruk achter te laten op je klanten, gasten en andere stakeholders. Het is de ideale manier om de toon te zetten, je boodschap over te brengen en de gewenste sfeer te creëren. Bij WePlay United begrijpen we dit als geen ander en zetten we alles op alles om jouw openingsfeest onvergetelijk te maken.

Opening bedrijf: feestelijke opening

Een succesvol openingsfeest vraagt om een gedegen planning en oog voor detail. Denk aan de juiste thema’s, decoraties, catering, technische voorzieningen en gastenlijsten. Maar je wil natuurlijk ook dat jouw gasten een openingsfeest ervaren die ze niet zo snel vergeten. Daar helpen we je – met onze onvergetelijke activiteiten – heel graag mee.

Unieke activiteiten voor jouw openingsfeest

We hebben genoeg mogelijkheden om het openingsfeest tot een succes te maken. Denk aan verschillende activiteiten die je normaal gesproken niet zo snel zou doen:

 • Lasergamen. Maak het openingsfeest extra spannend met lasergamen op locatie. We gebruiken onder andere de Falcon 1, ook wel bekend als “The Feather”. Dit lichtgewicht laserpistool heeft genoeg power om je tegenstander (figuurlijk 😉) omver te blazen. Perfect voor een agressieve speelstijl en ideaal als je graag snel en wendbaar door het speelveld beweegt. Met lasergamen breng je een hoop fanatisme op jouw openingsfeest
Twee mannen aan het lasergamen tijdens openingsfeest organiseren
 • Racen op Formule 1 simulatoren. Racen op sims is niet alleen leuk voor de Formule 1 fans die elke zondag aan de buis gekluisterd zitten tijdens de Grand Prix. Het racen in een f1 race simulator spreekt juist een gevarieerde doelgroep aan, want zeg nou eerlijk: hoe vaak krijg je zo’n kans? We hebben drie formats: Vrije training, Tijdrit en Grand Prix.
Teambuilding activiteiten binnen Formule 1 racen
 • Virtual Reality. VR is een perfect side event bij jouw feestelijke opening. Denk bijvoorbeeld aan een VR escape room, sla blokken kapot in Beat Saber of ontmantel een bom. De vr reality activiteiten zijn ideaal om jouw gasten op een vrijblijvende manier te vermaken en een “wow”-gevoel te geven.
Man speelt Virtual Reality VR uitgebreid

Openingsfeest organiseren: de mogelijkheden

We bieden diverse mogelijkheden voor een openingsfeest organiseren. Of je nu kiest voor een binnenruimte, een buitenruimte of een speciale evenementenlocatie, wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. We hebben verschillende pakketten die aansluiten bij jouw wensen en budget, zodat je altijd de beste keuze kunt maken voor jouw feest.

Kies voor WePlay United: expert in feesten op eigen locatie

Door onze jarenlange ervaring in het organiseren van openingsfeesten, creativiteit en professionaliteit garanderen we een naadloze uitvoering van jouw feest. Drie redenen waarom we een match zijn en we graag jouw openingsfeest organiseren:

 1. Wij ontzorgen jou volledig (van voorbereiding tot aan uitvoering);
 2. We verbinden mensen speels en informeel via gaming en tech zoals PS5, VR en F1 sims;
 3. We organiseren onze evenementen op iedere locatie in Nederland, België en Duitsland.

Openingsfeest organiseren door WePlay United

Wil jij ook een openingsfeest organiseren? Neem nu contact op en ontdek hoe activiteiten bijdragen aan een feestelijke opening. Vul onderstaand formulier in of bel naar +31 (0) 20 808 8670.

Neem contact op

Wij helpen je graag.

  Veelgestelde vragen over een openingsfeest organiseren

  • Wanneer organiseer ik een openingsfeest? Denk aan de volgende mijlpalen: opening bedrijf, opening bedrijfspand of opening extra vestiging.
  • Wat maakt een openingsfeest belangrijk voor mijn bedrijf? Een openingsfeest markeert een nieuwe fase, mijlpaal of speciale gelegenheid en biedt een kans om een blijvende indruk te maken op gasten en stakeholders. Het zet de toon en helpt om de gewenste sfeer en boodschap over te brengen.
  • Hoe helpt WePlay United bij een openingsfeest organiseren? We regelen de leukste activiteiten zodat jij je geen zorgen hoeft te maken. Daarnaast ontzorgen we jou van begin tot eind, bouwen we op- en af en verzorgen eventuele spelbegeleiding.
  • Welke activiteiten bieden jullie? We bieden verschillende activiteiten zoals lasergamen, racen op F1 simulatoren en Virtual Reality. Bekijk hier alle activiteiten.
  • Waarom zou ik kiezen voor WePlay United voor mijn openingsfeest? Wij nemen alle zorgen uit handen, van de voorbereiding tot de uitvoering van je evenement. Daarnaast verbinden we mensen op een speelse en informele manier door middel van gaming en technologie, zoals de PS5, VR en F1-simulators. Tot slot hoef je geen zorgen te maken om de locatie: wij organiseren onze evenementen overal in Nederland, België en Duitsland.
  • Waar kan ik mijn openingsfeest organiseren? Het leukste is natuurlijk om dit te doen in je eigen bedrijfspand, maar het kan ook op een externe feestlocatie. Wij hebben verschillende partners, zoals Thuishaven en Hofstede de Middelburg.