Amsterdam teambuilding foto

Teambuilding Amsterdam

Amsterdam, ook wel het bruisende hart van Nederland, biedt meer dan alleen zijn historische grachten en levendige straatjes. Als je namelijk op zoek bent naar teambuilding activiteiten voor jouw bedrijf, dan kun je hier ook goed terecht. Of je nu een lokaal bedrijf bent of een internationaal team dat de stad bezoekt, de variëteit en kwaliteit van teambuilding in Amsterdam zullen je verbazen en inspireren.

Teambuilding Amsterdam: genoeg keuze

Amsterdam biedt een breed scala aan teambuilding activiteiten die speciaal zijn ontworpen om teams samen te brengen. Van avontuurlijke outdoor activiteiten tot creatieve workshops en culturele ervaringen, er is voor elk wat wils.

  1. Stadsavonturen en puzzeltochten – Verken de stad op een interactieve manier met speurtochten die teams uitdagen om samen te werken, problemen op te lossen en tegelijkertijd de rijke geschiedenis van Amsterdam te ontdekken.
  2. Kookworkshops – Niets brengt mensen samen zoals samen koken. Culinaire teambuilding in Amsterdam biedt de kans om samen te werken aan het bereiden van een maaltijd, waarbij teamwerk en communicatie essentieel zijn voor het eindresultaat.
  3. Kunst en cultuur – Creatieve workshops, zoals schilderen of beeldhouwen, bieden een unieke manier voor teamleden om hun creativiteit te uiten en samen te werken aan een gemeenschappelijk project.
  4. Sportieve uitdagingen – Voor teams die op zoek zijn naar een adrenalinekick, bieden outdoor activiteiten zoals kanoën door de grachten of een stadswandklimervaring een spannende manier om samen te werken en fysieke grenzen te verleggen.

Teambuilding Amsterdam op locatie

Hoewel ons kantoor en opslag in Amsterdam Noord zit, organiseren wij onze events op elke locatie in Nederland en België. Dus wil je graag team building events in Amsterdam op kantoor? Geen probleem, doen we. Of misschien vind je het leuker om teambuilding activiteiten in Amsterdam te doen bij een externe feestlocatie zoals MACA, de RAI of Thuishaven. Ron Gastrobar vierde bijvoorbeeld hun 10 jarig jubileum bij Thuishaven met ons activiteitenaanbod:

Tips voor een geslaagde teambuilding in Amsterdam

  • Doelen stellen – Bepaal wat je wilt bereiken met je teambuilding activiteit. Of het nu gaat om het verbeteren van communicatie, het verhogen van de moraal of gewoon het bieden van een leuke dag uit, het hebben van duidelijke doelen helpt bij het kiezen van de juiste activiteiten.
  • Ken je team – Zorg ervoor dat de activiteiten geschikt zijn voor alle teamleden. Houd rekening met leeftijd, interesses en fysieke beperkingen om ervoor te zorgen dat iedereen kan deelnemen en genieten.
  • Plan vooraf – Populaire activiteiten kunnen snel volgeboekt zijn, vooral in het hoogseizoen. Begin vroeg met plannen om teleurstellingen te voorkomen. Neem hier alvast contact op.

Teambuilding Amsterdam door WePlay United

Teambuilding in Amsterdam biedt een schat aan mogelijkheden om je team te versterken en te inspireren. Door deel te nemen aan unieke en uitdagende activiteiten, kunnen teams niet alleen hun samenwerking en communicatie verbeteren, maar ook onvergetelijke herinneringen creëren in een van de meest levendige steden van Europa. Investeer in je team met een ervaring die ze niet snel zullen vergeten en zie hoe je team transformeert en groeit.

Wij organiseren verschillende events voor bedrijven, waarbij het pakket Teambuilding workshop en Play & Connect heel gericht zijn op teambuilding. Drie redenen waarom onze events bij jou passen:

  1. Wij ontzorgen jou volledig (van voorbereiding tot aan uitvoering);
  2. We verbinden mensen speels en informeel via gaming en tech zoals PS5, VR en F1 sims;
  3. We organiseren onze evenementen op iedere locatie in Nederland en België.

Onze events zijn dus altijd in combinatie met gaming activiteiten zoals lasergamen, Formule 1 racen en Virtual Reality. VR leent zich namelijk enorm goed als teambuilding activiteit.

Daarnaast hebben we verschillende samenwerkingen met evenementenlocaties en cateraars, zodat we alles voor je kunnen ontzorgen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op.

Wij organiseren onze teambuilding ideeën in samenwerking met Jonge Honden. 
Zij faciliteren de inhoudelijke workshops op maat.