Jongen schiet in lobbak FIFA skill games

Gamen en bewegen

 • Voor gemeente en welzijn
 • 4 uur
 • 40 – 120 deelnemers
 • Vanaf € 27 p.p.

Zet gaming in om jongeren te laten bewegen

Jongeren gamen. Of je het leuk vindt of niet. Maar wat als je gamen en bewegen kan combineren? Organiseer samen met ons een unieke dag waar gamen en bewegen centraal staan. Jongeren testen hun FIFA skills tot het uiterste: zowel op de PlayStation 5 als met de verschillende FIFA skill games die we op het veld uitzetten. Met elf verschillende skill games stel je jouw vaardigheden op de proef en ontwikkel je je eigen FUT-kaart. Van fysieke krachtmetingen waarbij je elkaar probeert om te duwen, tot precisie passen in minidoeltjes en lobbakken.

Leer de kunst van verdedigen in spannende 1vs1 en 2vs2 uitdagingen, en laat je schietvaardigheden zien door op hangende targets te richten. Verbeter je dribbelvaardigheden in een uitdagend parcours vol slalompalen en obstakels, en test je snelheid in onze sprintspelcompetitie. Maar dat is nog niet alles. Voor hen die niet per se van voetbal(games) houden, hebben we ook andere games. Zo waant de jeugd zich met onze vr-brillen in een nieuwe wereld met spellen als Beatsaber en Superhot die het bewegen stimuleren. Ook het lasergamen met verschillende guns gaat de jongeren een unieke ervaring bieden. 

De link tussen gamen en bewegen heeft dankzij WePlay United nog nooit zo authentiek gevoeld. Wij zetten gaming in om jonge mensen te laten bewegen. Wij denken graag met jouw gemeente of welzijnsorganisatie mee over een op maat gemaakt pakket.

Kom in contact

Specificaties

 • Volledig programma van vier uur voor tussen de 40 en 120 personen;
 • PS’s 5 met o.a. FIFA 23 en Rocket League en VR-brillen met o.a. Beat Saber;
 • Just Dancevloer waarop je kan dansen en 20 lasergameguns speciaal voor kinderen;
 • Elf verschillende FIFA skillgames zoals dribbelen, op targets schieten of in de lobbak passen;
 • Laat jongeren bewegen binnen hun eigen belevingswereld door diverse games;
 • Vraag naar extra opties zoals bubbelvoetbal, F1 simulatoren en professionele laserguns.
Vrijblijvend voorstel

Voorbeeld programma

 • Bus van WePlay United
  10:00

  Aankomst

  Onze eventmanagers zijn minimaal 2 uur van tevoren aanwezig om op te bouwen.

 • Eventmanager WePlay United legt de regels uit
  12:00

  Uitleg event

  Om de activiteiten soepel te laten verlopen, leggen onze eventmanagers de belangrijkste regels uit.

 • Jongen schiet bal in de lobbak tijdens Skillgame standaard event
  13:00

  Event in volle gang!

  Deelnemers zijn volop aan het bewegen tijdens onze gegamificeerde skillgames en Virtual Reality activiteiten.

 • Jongen dribbelt tussen pionnen tijdens Skillgame standaard event
  16:00

  Einde event

  Na een intensieve dag vol plezier bouwen onze eventmanagers af zodat jij nog even kan nagenieten.

Zie ook

Lasergamen tijdens dagprogrammering
Dagprogrammering Ontdek een unieke dagprogrammering boordevol games en beweging. Activiteiten zoals lasergamen, F1 simulatoren, Virtual Reality en meer.
 • icon 50 – 150 personen
 • icon 6 uur
 • €32
 • per persoon
Bekijk
Presentatie Verantwoord gamen
Verantwoord gamen Educatief dagprogramma: een interactieve presentatie over verantwoord gamen gecombineerd met verschillende gaming activiteiten. 🎮
 • icon 25 – 100 personen
 • icon 4 uur
 • €34
 • per persoon
Bekijk
Bubbelvoetbal uitgebreid
FIFA en bubbelvoetbal tijdens jubileum FIFA en bubbelvoetbal: lachen, botsen en plezier hebben! Ideale side events voor jouw jubileumfeest, open dag of seizoensafsluiting.
 • icon 30 – 80 personen
 • icon 4 uur
 • €14,50
 • per persoon
Bekijk
Schoolreisje op locatie bij Yuverta
Schoolreisje op locatie Het ideale schoolreisje op eigen locatie. Wij transformeren de gymzaal en aula tot gaming arena met lasergamen, F1-simulatoren, Virtual Reality en FIFA.
 • icon 25 – 100 personen
 • icon 4 uur
 • €33
 • per persoon
Bekijk

Gamen en bewegen

Een dag vol actie en fun voor jongeren: ervaar de perfecte combinatie van gamen en bewegen tijdens ons unieke event. Test je gamingvaardigheden en fysieke kracht met FIFA challenges, VR-games en beweegspellen. Een onvergetelijke dag voor jeugd en jongeren.

Lees verder

Game- en beweegevent: plezier en sportiviteit in één

Ontdek de ultieme mix van gaming en beweging. Ren je rot tijdens lasergamen, gebruik je hand-oog coördinatie voor Virtual Reality en zet je behendigheid en precisie in om de FIFA skillgames door te komen. Een game- en beweegevent staat garant voor een dag vol lachen, actie en fanatisme.

Lees verder

Gamen en bewegen: Skillgames

Met de skillgames vertalen we de belevingswereld van FIFA naar het voetbalveld: jongeren spelen de challenges die ze kennen uit de populaire videogame. Op deze manier zijn ze met gaming bezig terwijl ze in feite lekker aan het voetballen zijn.

Kom in contact

Game- en beweegevent met lasergamen

Geef jongeren een aantal laserguns en ze vliegen van hot naar her. Tijdens deze activiteit hoef je niet eens moeite doen om ze in beweging te krijgen: hun fanatisme zorgt hier zelf wel voor. Want zeg nou eerlijk: hoe leuk is het om op elkaar te schieten en te zorgen dat jij zelf niet wordt geraakt. 😎

Vraag vrijblijvend voorstel aan

Gamen en bewegen met Sportief Capelle

Hoe activeer je de jeugd om te sporten? Organiseer een concept waarbij gamen en bewegen elkaar versterken!

🤔 De uitdaging

Jongen schiet bal in de lobbak tijdens skillgame standaard event van WePlay United

Gamen is één van de belangrijkste hobby’s die de jeugd heeft op dit moment. Vaak staat de PlayStation al aan voordat de schooltas is uitgepakt. Dit gaat helaas soms ten koste van buiten spelen. Dat ziet ook Sportief Capelle, een organisatie die er naar streeft om elke Capellenaar aan het sporten te krijgen. Aan ons de uitdaging om een concept te verzinnen waarbij gamen en bewegen elkaar juist versterken.

Kom in contact 👋

💡 De oplossing

Jongen schiet op targets in de goal tijdens skillgame standaard event van WePlay United

Hoe zorg je ervoor dat de jeugd gemotiveerd raakt om te sporten? Door in te spelen op hun interesse: FIFA. We passen verschillende Skill Games uit de game toe in het echt en vertalen hiermee de belevingswereld van FIFA naar het voetbalveld. Daarnaast ontvangt iedere deelnemer een digitale FUT-card op basis van de resultaten van de Skill Games. Uiteraard speelden we ook FIFA op de PlayStation.

Ik wil ook een passende oplossing 💡

Veelgestelde vragen

 • Wat is een game- en beweegevent?

  Een game- en beweegevent is een evenement dat gamen en lichaamsbeweging combineert, waarbij deelnemers actieve en bewegingsgestuurde spellen kunnen spelen. Dit varieert van dansgames tot sportspellen.

 • Is een game- en beweegevent geschikt voor alle leeftijden?

  Ja, een game- en beweegevent is doorgaans geschikt voor alle leeftijden. Deze evenementen zijn bedoeld om mensen van alle leeftijden te betrekken bij actieve spelervaringen. Er zijn spellen en activiteiten beschikbaar voor zowel kinderen als volwassenen, waardoor het een leuke en gezinsvriendelijke ervaring is.

 • Welke activiteiten stimuleren gamen en bewegen?

  De activiteiten die het beste passen bij een game- en beweegevent zijn FIFA skillgames, lasergamen en Virtual Reality.

 • Hoe helpt gamen en bewegen om actief te blijven?

  Gamen en bewegen houden je actief door fysieke activiteit leuk en uitdagend te maken. Het spelen van bewegingsgestuurde games vereist vaak lichamelijke inspanning, zoals dansen, springen, of zwaaibewegingen maken. Hierdoor blijf je gemotiveerd om te bewegen en kun je een meer actieve levensstijl behouden.

 • Zijn er virtual reality games die een goede workout bieden?

  Ja, er zijn virtual reality (VR)-games die een uitstekende workout bieden. Games zoals “Beat Saber,” waarbij je ritmisch lichtzwaarden moet zwaaien om blokken te raken, “Creed: Rise to Glory,” een boksspel, en “Sprint Vector,” een racespel waarbij je je armen gebruikt om te bewegen, zijn geweldige opties voor een intensieve training.

 • Moet ik ervaring hebben met gamen of sporten om deel te nemen aan een game- en beweegevent?

  Nee, ervaring is meestal niet vereist om deel te nemen aan een game- en beweegevent. Deze evenementen zijn juist bedoeld om mensen kennis te laten maken met gamen en bewegen op een leuke en laagdrempelige manier. Of je nu een ervaren gamer bent of nog nooit een sportspel hebt gespeeld, iedereen is welkom om deel te nemen, plezier te hebben en actief te bewegen tijdens het evenement.

Formule 1 activatie bij Bataviastad In augustus stond de Grand Prix van Zandvoort weer op het programma. Met de prestaties van Max Verstappen is de populariteit van Formule 1 in de afgelopen jaren enorm toegenomen. Want zeg nou eerlijk: wij Nederlanders worden massaal fan van de sporten waar we in uitblinken. 😉 “Hoe kan Mercedes zo langzaam zijn”, “waarom spint […] Lees meer
Geef gas op jouw recruitment event Ben je het zat om altijd maar weer LinkedIn-berichten te sturen in de hoop nieuw talent te vinden voor je team? 😴 Maak je geen zorgen, je bent niet de enige. Gelukkig hebben wij de perfecte oplossing voor je: organiseer een recruitment event met een Formule 1 simulator en game cubes. Hiermee laat je jouw […] Lees meer
Groep mensen aan het dansen tijdens bedrijfsevent van Azerion georganiseerd door WePlay United
Gaming en teambuilding Bij WePlay United nemen we teambuilding en gaming serieus. Het zijn de twee pijlers waarop onze unieke bedrijfsevenementen rusten. Gaming is een wereld die draait om samenwerking, strategie en plezier, een wereld waarin iedereen welkom is. Of je nu een doorgewinterde gamer bent of gewoon geniet van een relaxte tijd met collega’s, we hebben iets […] Lees meer
Overzichtsfoto van de activiteitendag bij Yuverta met Just Dance, F1 racen, Virtual reality en een interactieve presentatie over verantwoord gamen
Dit is de perfecte activiteitendag voor middelbare scholen Ervaar een interactieve en educatieve activiteitendag op de middelbare school met gaming en gamification. Lees meer