Recruitment event met formule 1 simulator

Recruitment event

 • Voor bedrijven
 • 4 uur
 • 20 – 50 deelnemers
 • Vanaf €90 p.p.

Game, ontspan en leg contact

Bij een recruitment event leggen we de focus nog meer op het verbinden van mensen via onze gaming events. Want dat is uiteindelijk wat je wil: op een laagdrempelige en informele manier in contact komen met nieuw talent. Vanuit onze ervaring weten we dat gaming een fantastisch middel is om te zorgen voor die verbinding.

Stel je voor: een onbekend IT bedrijf  nodigt kandidaten uit voor een formeel (en daarom ietwat spannend) kennismakingsgesprek, terwijl IT bedrijf INNVOLVE haar kandidaten uitdaagt om de snelste tijd op circuit Zandvoort te zetten in hun kantine. Welke optie vind jij interessanter klinken? 😉

Ons recruitment event biedt plek voor een gevarieerde doelgroep. Racen op Formule 1 simulatoren is erg populair en natuurlijk niet iets wat je dagelijks doet. Daarnaast is het mogelijk om verschillende games zoals FIFA, Rocket League en Trackmania op onze gamecubes te spelen. Dit bieden we zowel in competitie als casual vorm aan: het is maar net wat jij graag wil. Het extra voordeel van onze gamecubes is dat je deze kunt branden in jouw huijsstijl voor een professionele uitstraling. Uiteraard is maatwerk bespreekbaar en voegen we graag andere activiteiten toe zoals lasergamen of een Virtual Reality experience. Neem hieronder contact met ons op om jouw recruitment event onvergetelijk te maken. 🤩

Kom in contact

Specificaties

 • Volledig verzorgd recruitment event van 4 uur voor tussen de 20 en 50 personen;
 • Ga het gesprek aan tijdens een potje FIFA of Rocket League op onze PS5’s;
 • Race met en tegen elkar op zes professionele F1 simulatoren;
 • Geef het event extra sfeer door jouw branding op onze F1 PlaySeats en game cubes;
 • Schep een band tussen nieuw en huidig personeel op een laagdrempelige manier;
 • Vraag naar extra’s zoals outreach-ondersteuning, branded content en catering.
 • Vanaf € 90 p.p.
Vrijblijvend voorstel

Voorbeeld programma

 • Proost tijdens recruitment event
  17:45

  Inloop

  Een goed moment om met een welkomstdrankje kennis te maken met de kandidaten.

 • 18:15

  Start programma

  Game on! Het spelen van de games creëert een informele en toegankelijke sfeer.

 • 19:00

  Event in volle gang

  Je raakt in gesprek met de verschillende kandidaten en leert ze beter kennen.

 • 20:30

  Evaluatie

  Nu je iedereen hebt gesproken overleg je met de rest: welke kandidaten passen het beste bij het team en nodig je uit voor een vervolggesprek?

Zie ook

Bedrijfsfeest Wij zorgen voor een onvergetelijk bedrijfsfeest op elke locatie met activiteiten zoals lasergamen, racen op F1 simulatoren en Virtual Reality.
 • icon 50 – 200 personen
 • icon 4 uur
 • €52,50
 • per persoon
Bekijk
Groep mensen bezig met een workshop
Teambuilding workshop De enige inhoudelijke workshop gecombineerd met een Virtual Reality teambuildingsactiviteit. Wij brengen ontspanning en ontwikkeling samen. 🤝
 • icon 6 – 12 personen
 • icon 4 uur
 • €133
 • per persoon
Bekijk
Jongen schiet in lobbak FIFA skill games
Gamen en bewegen Stimuleer gamen en bewegen met activiteiten zoals lassergamen, FIFA skillgames en Virtual Reality.
 • icon 40 – 120 personen
 • icon 4 uur
 • €27
 • per persoon
Bekijk

Verbinding met nieuw talent

Ons wervings evenement legt de nadruk op het verbinden van mensen via gaming. Racen op Formule 1 simulatoren en spelen van FIFA, Rocket League en Trackmania op onze gamecubes creëert een informele sfeer. Personaliseer de gamecubes met jouw branding voor een professionele uitstraling.

Lees verder

Racen tegen kandidaten

Beeld je in: een formeel kennismakingsgesprek versus een uitnodiging om de snelste rondetijd op het virtuele circuit van Zandvoort te rijden. Voor welke optie kies jij? Ons recruitment event benut gamen om talent aan te trekken. Racen op Formule 1-simulatoren en andere games verbindt verschillende doelgroepen op een leuke en ongedwongen manier.

Lees verder

Employer branding

Met een leuk recruitment event  laat je direct een goede indruk achter. Omdat je de kandidaten aanspreekt in hun interessegebied krijgen ze een positieve associatie met jouw bedrijf. Tip: maak een leuke aftermovie van het event. Een betere employer branding strategie is er niet.

Kom in contact

Werving en selectie

Het werven van geschikte personen gaat tegenwoordig veel via LinkedIn. Daar voegen we graag een kanaal aan toe: het netwerk van je eigen medewerkers. Door vrienden en kennissen uit te nodigen voor een wervingsevent maak je optimaal gebruik van de mogelijkheden.

Vraag vrijblijvend voorstel aan

Recruitment event bij IT bedrijf INNVOLVE

Voor IT organisatie INNVOLVE organiseerden we een compleet Formule 1 event. Het doel van dit event was tweeledig: medewerkers een leuke dag bezorgen én in contact komen met nieuw talent. Voornamelijk het laatste doel is een hele opgave.

🤔 De uitdaging

INNVOLVE recuitment event met formule 1 simulator

Het is niet nieuw: de krapte op de arbeidsmarkt neemt toe en de IT branche kampt al jaren met deze uitdaging. Als bedrijf kom je niet meer weg met een vacature op de website en een berichtje op LinkedIn. Randstad maakte er al een grappige commercial over: tegenwoordig moeten bedrijven solliciteren bij kandidaten in plaats van andersom. De arbeidsmarkt vraagt dus om een verfrissende aanpak en daar helpen we graag bij.

Kom in contact 👋

💡 De oplossing

Pizza eten tijdens recruitment event

IT’ers en gaming gaan enorm goed samen. INNVOLVE zocht een fun activiteit die tegelijkertijd erg laagdrempelig is. Met de toenemende populariteit door de prestaties van Max Verstappen is een Formule 1 event een ideale fit. De race simulatoren zorgden enerzijds voor een ontspannen sfeer, anderzijds brachten ze het fanatisme  bij iedereen flink naar boven.

Maar het belangrijkste: onder het genot van een pizza en een borrel kwamen INNVOLVE medewerkers op een informele manier in contact met potentiële werknemers. Missie geslaagd!

Ik wil ook een passende oplossing 💡

Veelgestelde vragen

 • Wat is een recruitment event?

  Een recruitment event is een speciale bijeenkomst georganiseerd door een bedrijf of organisatie om potentiële kandidaten aan te trekken en te werven voor openstaande posities. Het biedt een gelegenheid voor werkzoekenden om meer te weten te komen over het bedrijf, de cultuur, en de beschikbare functies.

 • Welke voordelen biedt een recruitment event voor kandidaten?

  Voor kandidaten creëert het een waardevolle gelegenheid om in contact te komen met huidige teamleden en om een persoonlijke indruk te maken. Ze kunnen meer te weten komen over het bedrijf, de cultuur en de beschikbare functies, en vragen stellen om een beter beeld van de organisatie te krijgen. Een recruitment event biedt ook de mogelijkheid om een indruk te krijgen van de werkomgeving en de bedrijfscultuur voordat ze beslissen om te solliciteren.

 • Welke voordelen biedt een recruitment event voor organisaties?

  Door een recruitment event te organiseren onderscheid je je van andere bedrijven. Je biedt een leukere manier van kennismaken wat zorgt voor meer kandidaten. Door persoonlijke gesprekken te voeren kun je als organisatie de interesse en motivatie van de kandidaten beter inschatten. Daarnaast is een recruitment event het perfecte moment om de bedrijfscultuur en de werkomgeving te tonen aan jouw kandidaten. Hierdoor verhoog je de kans op een uiteindelijke match als kandidaten op sollicitatiegesprek komen.

 • Welke activiteiten zijn het meest geschikt voor een recruitment event?

  Wij raden aan om onze Formule 1 race simulatoren  in combinatie met onze game cubes te nemen. Hiermee heb je zowel een competitief als vrijblijvende activiteit, wat een ideale combinatie is om jouw kandidaten op een laagdrempelige manier beter te leren kennen. Uiteraard zijn andere opties zoals lasergamen en Virtual Reality ook mogelijk.

 • Wat maakt het recruitment event van WePlay United succesvol?

  Gamen verenigt. Door deze gemeenschappelijke interesse centraal te stellen, zijn kandidaten sneller op hun gemak gesteld, bouw je makkelijker een band op en leer je iemand beter kennen dan via een statisch sollicitatiegesprek. 

Latest news

All news
Groep mensen bezig met een workshop
Teambuilding activiteiten in Amsterdam Op zoek naar teambuilding activiteiten in Amsterdam? WePlay United ontzorgt jou van voorbereiding tot aan uitvoering. Lees meer
Lasergamen professioneel event Yourhosting
Evenement organiseren in Utrecht Evenement organiseren in Utrecht? Van bedrijfsfeest tot aan teambuilding, WePlay United ontzorgt jou van voorbereiding tot aan uitvoering. Lees meer
Evenement laten organiseren door WePlay United
Evenement laten organiseren? Wil je jouw evenement laten organiseren en ben je op zoek naar activiteiten, locatie en catering? Lees waarom wij jouw one-stop-shop zijn. Lees meer
Foto van een LED voetbal bal met rode LED strips op een voetbalveld
LED voetbal bij voetbalclubs Met LED voetbal, EA FC toernooien, VR, Formule 1 en lasergamen zijn wij de activiteitenpartner voor alle sportclubs in Nederland. Lees meer