Met meer dan een FIFA toernooi organiseren sloot voetbalvereniging Pelikaan het seizoen af

Een FIFA toernooi organiseren? Dat kon beter vond voetbalclub Pelikaan. Want zaterdag 29 juni was het zover: de afsluiting van het voetbalseizoen 2023-2024 stond op het programma. Een dag waarop alle jeugdleden nog één keer samenkwamen om het seizoen op een spectaculaire manier af te sluiten. Het evenement, dat plaatsvond in het Pelidome, was geheel georganiseerd door WePlay Sports uit Amsterdam en stond in het teken van het motto “Gamen en Bewegen”. Dit was de perfecte gelegenheid om te laten zien hoe je een succesvol EA FC toernooi organiseren en een FIFA toernooi organiseren kunt combineren met spannende activiteiten zoals F1 simulator huren en bubbelvoetbal.

fifa toernooi organiseren bij pelikaan

Een dag vol actie en plezier

De dag begon al vroeg met een warme ontvangst voor alle jeugdspelers en hun vrienden. Om 10:30 uur stonden de eerste enthousiastelingen al te trappelen om te beginnen. Het evenement zelf duurde van 11:00 tot 15:00 uur en zat vol met activiteiten die ervoor zorgden dat er geen moment van verveling was. Naast de spannende voetbalgames en bubbelvoetbal was er volop aandacht voor de game-ervaringen. Een EA FC toernooi organiseren en een FIFA toernooi organiseren was een schot in de roos, want de jeugdleden waren dolenthousiast over de competitie en de kans om hun virtuele voetbalvaardigheden te tonen.

Gamen en bewegen: de perfecte mix

Naast de voetbalactiviteiten was er ook volop ruimte voor gamen in de kantine. Hier konden de jeugdleden zich uitleven met FIFA, wat natuurlijk zorgde voor de nodige competitie en spanning. Het hoogtepunt voor velen was echter de mogelijkheid om in een virtuele raceauto te stappen. Door een F1 sim huren toe te voegen aan het evenement, kregen de deelnemers de kans om te strijden om de snelste ronde in de F1-simulator. F1 simulator huren bleek een geweldige keuze, omdat het niet alleen de jongens, maar ook de meiden enthousiast maakte over deze unieke ervaring.

Bubbelvoetbal: plezier voor iedereen

Naast de serieuze voetbalgames en races was er ook ruimte voor puur plezier met bubbelvoetbal. Deze activiteit zorgde voor veel gelach en plezier, waarbij de deelnemers letterlijk in een grote opblaasbare bal stuiterden terwijl ze probeerden te scoren. Bubbelvoetbal was een groot succes en zorgde ervoor dat iedereen actief meedeed, ongeacht hun voetbalskills.

Een dag om nooit te vergeten

Het evenement was niet alleen bedoeld voor de jeugdleden van Voetbalclub Pelikaan, maar ook vriendjes en vriendinnetjes waren van harte welkom. Dit zorgde voor een geweldige sfeer waarin sportiviteit, vriendschap en plezier centraal stonden. De seizoensafsluiting was niet alleen een manier om het voetbalseizoen af te ronden, maar ook een kans om nieuwe herinneringen te maken en de teamspirit te versterken.

De Kracht van een Goed Georganiseerd Evenement

Net zoals een succesvolle beursactivatie het verschil kan maken voor een merk, kan een goed georganiseerd seizoensevenement een blijvende indruk achterlaten op de deelnemers. Door aandacht te besteden aan zowel fysieke als virtuele activiteiten, zoals FIFA toernooi organiseren, EA FC toernooi organiseren, en F1 sim huren, kon het evenement de harten van de deelnemers veroveren en een onvergetelijke dag creëren.

Tot volgend jaar?

Met dit geslaagde evenement is de lat voor volgend jaar hoog gelegd. Of je nu geïnteresseerd bent in FIFA toernooi organiseren, EA FC toernooi organiseren, F1 simulator huren, of gewoon zin hebt in een potje bubbelvoetbal, volgend jaar zal Voetbalclub Pelikaan opnieuw zorgen voor een onvergetelijke seizoensafsluiting hopen wij. Houd de communicatiekanalen van Voetbalclub Pelikaan in de gaten, zodat je de volgende editie niet mist!

En mocht je als amateurclub een EA FC toernooi organiseren? Neem zeker contact op. Weet dat een los FIFA toernooi organiseren een optie is, en anders denken we graag met je mee voor een compleet pakket.