Teambuilding workshop

 • Voor bedrijven
 • 4 uur
 • 6 – 12 deelnemers
 • Vanaf € 133 p.p.

Teambuilding uitjes

Het is geen nieuwe informatie: wanneer teamleden goed samenwerken en elkaar vertrouwen is de kans op succes groter. Om dit te bereiken, zijn workshops en teambuilding uitjes in het leven geroepen. Workshops of een teambuildingsuitje zijn een middel om de band tussen collega’s te versterken en onderlinge communicatie te verbeteren. Maar wat is tegenwoordig nou nog een origineel teamuitje?

Teambuilding activiteiten

Wij faciliteren een teamdag waarbij we de traditionele manier combineren met de technologie van 2024. Onze teambuilding activiteiten zijn gebaseerd op één van onze drie effectieve programma’s. Maar een goede samenwerking heeft aandacht nodig. Daarom stemmen we de details volledig af op jouw behoeften. Zo weten we zeker weten dat de teamdag bij jullie past.

Thema 1: Vergroot je werkgeluk

Wist je dat een kwart(!) van de werkenden zichzelf een score van 6 of lager geeft op werkgeluk? Een aandachtspunt, want wanneer je meer werkgeluk ervaart ben je 43% productiever en zelfs 300% innovatiever. Wij geven jou middelen om het welzijn van jouw team te ondersteunen.

Keuze uit de workshops:

🍀 Aan de slag met jouw werkgeluk
👨‍💻 Succesvol hybride werken
👂 Beter samenwerken door Socratisch luisteren en vragen stellen

Thema 2: Ontwikkel je ondernemende mindset

In dit programma staat jullie proactiviteit centraal. Je hoeft namelijk helemaal geen eigen baas te zijn om een ondernemende mindset te hebben. In een tijd waarin ’thought leadership’ via demand generation steeds belangrijker wordt, is ambassadeurschap creëren bij jouw medewerkers de eerste stap.

Keuze uit de workshops:

🗣️ Pitch je teampropositie!
🤳 Personal branding op LinkedIn
✅ Effectief vergaderen met Agile skills

Thema 3: Activeer je creatieve brein

Creativiteit kun je triggeren. In dit programma leer je hoe je creativiteit kan ‘aanzetten’ en versterken. Zo wordt jullie dagelijkse werk leuker, zinvoller én wordt het makkelijker resultaten te behalen!

Keuze uit de workshops:

✏️ Visueel communiceren
💡 Effectief brainstormen: samen én solo
🕵️ Je doelgroep centraal met Design thinking

Alle teambuilding activiteiten zijn gericht op een kleine groep (maximaal 12 personen).

Teambuilding workshop met Virtual Reality

We weten dat een teambuilding workshop erg intensief kan zijn. Daarom zijn wij voorstander van het combineren van workshops met games. Virtual Reality games om precies te zijn. Er zijn namelijk talloze virtual reality games waarbij je samenwerking en teambuilding bevordert. Het voordeel: het spelen van een spel voelt luchtig aan. Zo heb je zowel ontspanning als ontwikkeling! 

Onze favoriete originele teambuilding activiteiten met Virtual Reality:

🏥 The Experiment. In deze virtuele escape room werk je samen om puzzels op te lossen en uit een mysterieuze onderzoeksfaciliteit te ontsnappen. Het spel biedt uitdagende raadsels en vereist coördinatie en communicatie tussen teamleden.

💥 Keep Talking and Nobody Explodes. Eén speler moet een bom ontmantelen met behulp van andere spelers die middels een handleiding instructies geven. 

🥷 Among Us. In dit spel neem je de rol aan van een bemanningslid op een ruimteschip óf ben je een bedrieger. Het doel van de bemanningsleden is om verschillende taken op het schip te voltooien en te ontdekken wie de bedrieger is. De bedriegers hebben als doel om de taken te saboteren en de bemanningsleden één voor één te elimineren zonder ontdekt te worden. Among Us is een mix tussen populaire televisie programma’s Wie is de Mol (uitvoeren van taken, saboteren) en de Verraders (elimineren van bemanningsleden tijdens discussie rondes).

Kom in contact

Specificaties

 • Volledig verzorgde workshop van 4 uur voor tussen de 6 en 12 personen;
 • Kies voor het thema werkgeluk, ondernemende mindset of creativiteit;
 • Workshop gecombineerd met Virtual Reality spellen gericht op samenwerken;
 • Vanaf €133 per persoon.
Vrijblijvend voorstel

Voorbeeld programma

 • Workshop met Jonge Honden
  14 dagen voor event

  Intake

  Samen nemen we vooraf jouw specifieke wensen door. Op deze manier garanderen we een inhoudelijke workshop die bij jullie past.

 • Luc geeft een workshop
  13:00

  Start workshop

  Onze moderator heeft de workshop tot in de puntjes voorbereid en begeleidt de teamdag met veel enthousiasme.

 • Teambuilding activiteiten binnen Virtual Reality
  16:00

  Game on

  Collega’s ontdekken de kracht van samenwerken via VR. Wordt het een escaperoom, een bom ontmantelen of Among Us?

 • Bus van WePlay United
  17:00

  Einde event

  Wij bouwen snel af zodat jij op tijd thuis bent.

Zie ook

Bedrijfsfeest Wij zorgen voor een onvergetelijk bedrijfsfeest op elke locatie met activiteiten zoals lasergamen, racen op F1 simulatoren en Virtual Reality.
 • icon 50 – 200 personen
 • icon 4 uur
 • €52,50
 • per persoon
Bekijk
Workshops met activiteiten bij Rijkswaterstaat, overzichtsfoto van de gamecases
Play & Connect Op zoek naar inhoudelijke workshops waar collega’s enthousiast van worden? Combineer dit met fun activiteiten zoals o.a. lasergamen op kantoor.
 • icon 50 – 200 personen
 • icon 4 uur
 • €72,50,-
 • per persoon
Bekijk
Recruitment event Laat jouw recruitment event opvallen met een gaming beleving! Verbind op laagdrempelige wijze nieuw talent met jouw teamleden.
 • icon 20 – 50 personen
 • icon 4 uur
 • €90,-
 • per persoon
Bekijk
Jongen schiet in lobbak FIFA skill games
Gamen en bewegen Stimuleer gamen en bewegen met activiteiten zoals lassergamen, FIFA skillgames en Virtual Reality.
 • icon 40 – 120 personen
 • icon 4 uur
 • €27
 • per persoon
Bekijk

De leukste workshop

Een combinatie tussen ontspanning en ontwikkeling is een goede manier om een workshop effectief in te zetten. En helemaal als de ontspanning ook bijdraagt aan de samenwerking. Wij helpen je graag met het organiseren van teambuilding activiteiten op kantoor of op een externe locatie.

Lees verder

Workshop voor bedrijven

Onze workshops in combinatie met VR teambuilding op locatie zijn gericht op bedrijven die hun werkgeluk, mindset of creativiteit naar een volgend niveau willen tillen. 

Lees verder

Teambuilding activiteiten op locatie

Een bijkomend voordeel: wij organiseren onze teambuilding activiteiten op locatie. Dat kan zowel bij jullie op kantoor of je kunt kiezen voor teambuilding op een externe locatie. 

Lees verder

Teambuilding activiteiten op kantoor

Werkgeluk, ondernemende mindset en creativiteit. Dat zijn onze drie thema’s voor een effectieve teamdag. Samen stellen we dit volledig af op jouw behoeften. Verwacht in ieder geval van ons een inhoudelijk programma dat inspireert, originele teambuilding activiteiten (met een hoop plezier) en volledige ontzorging bij jou op kantoor.

Vraag vrijblijvend voorstel aan

Workshop organiseren met VR

Er zijn talloze workshops te vinden. Maar alleen wij bieden een inhoudelijke workshop aan in combinatie met een Virtual Reality samenwerkingsspel. Zo leer je enorm veel terwijl je de teamdag als ‘luchtig’ ervaart. 💡 

Kom in contact

Veelgestelde vragen

 • Wat is een workshop?

  Een borrelactiviteit is een sociale gelegenheid waarbij mensen samenkomen om te ontspannen, te praten en te genieten van hapjes en drankjes. Het is een informele setting om relaties te versterken en plezier te hebben.

 • Hoe bepaal ik welke workshop het beste past bij onze organisatie?

  Wij focussen ons op drie thema’s: werkgeluk, een ondernemende mindset en creativiteit. De eerste schifting kun je al maken. Samen met onze moderator bespreken we de details zodat we altijd een passende workshop aanbieden.

 • Hoe kan ik de deelnemers van het bedrijf enthousiast maken voor de workshop?

  Het enthousiasmeren van collega’s voor een workshop doe je door de voordelen (wat ga je leren) te benadrukken en tastbaar te maken (hoe helpt dit jouw werk makkelijker maken). Daarnaast helpen wij je al een heel eind op weg doordat we onze workshops combineren met een Virtual Reality game. 😉

 • Hoe meet je het succes van een workshop na afloop?

  Het succes kun je meten aan de hand van de evaluaties van jouw collega’s, het behalen van leerdoelen en de toepassing van nieuwe kennis en vaardigheden in de praktijk.

Bedrijfsfeest op eigen locatie: volledige ontzorging op eigen terrein Organiseer jouw bedrijfsfeest op eigen locatie. Wij ontzorgen jou volledig met activiteiten zoals lasergamen, Formule 1 racen en Virtual Reality! Lees meer
Bedrijfsuitje ideeën, organiseer een borrel
Jubileumfeest Organiseer een fantastisch jubileumfeest met WePlay United. Van planning tot uitvoering, wij zorgen voor een vlekkeloos bedrijfsjubileum. Lees meer
Teambuilding activiteiten op eigen locatie bij Rijkswaterstaat
Teambuilding activiteiten op eigen locatie: flexibel en op maat Bespaar kosten en reistijd door deze teambuilding activiteiten op eigen locatie te organiseren. Lees meer
Azerion sportieve teambuilding activiteiten FIFA skillgames
Boost je team met sportieve teambuilding activiteiten Teamwork makes the dreamwork. Lees waarom onze sportieve teambuilding activiteiten juist bij jou passen. Lees meer