Dit zijn de 5 leukste personeelsuitje ideeën

Het is weer tijd: het oriënteren van een leuk personeelsuitje begint. En die eerste stap, het opdoen van personeelsuitje ideeën, is altijd cruciaal. Want wij weten als geen ander dat het organiseren van een personeelsuitje of bedrijfsfeest een enorme druk met zich mee brengt. Want wat als niemand de activiteiten leuk vindt?

Vreselijk. Ik heb zelf iets soortgelijks meegemaakt. Al was dat wel een hele tijd terug: ik vierde mijn verjaardagsfeestje in een dierentuin waar een moord was gepleegd op één of andere Kapucijnaap. Zogenaamd dan. En hoewel het concept van “Zoo Crime Investigation” op papier heel leuk is, werkte het gewoon niet voor ons. We zagen dat de zookeeper niet ‘echt’ werd gebeld, maar dat ze een spraakbericht afspeelde. We waren gewoon te oud. Een mismatch tussen de doelgroep en de activiteit.

Het punt dat ik probeer te maken: ik ga jou die fout besparen. Daarom heb ik hieronder een beknopt overzicht gegeven van vijf personeelsuitjes ideeën. Kijk dus goed in de ogen van je collega’s om erachter te komen wat het beste bij hen best. Of vraag het gewoon tijdens de gezamenlijke lunch, dat kan natuurlijk ook. 👀

Bekijk deze verschillende personeelsuitje ideeën ⬇️

Lasergamen professioneel event Yourhosting
1. Lasergame

Lasergamen op eigen locatie (kantoor/magazijn) of op een externe evenementenlocatie is mijn favoriete activiteit tijdens een personeelsuitje. Met opblaasbare obstakels en andere materialen maken we een echte lasergame arena.

Ga naar lasergamen
Formule 1 F1 race simulator event Yourhosting
2. Formule 1 racen

Iedereen wil tegenwoordig racen op Formule 1 simulatoren. We bieden drie formats aan: Vrije Training, Tijdrit en Grand Prix (waarbij je racet tegen elkaar!).

Ga naar F1
Teambuilding activiteiten binnen Virtual Reality
3. VR

Als je het hebt over “beleving”, heb je het over VR. Met Virtual Reality ontdek je een totaal nieuwe wereld met honderden spellen naar keuze.

Ga naar VR
💡 Extra idee voor jouw personeelsuitje: combineer deze activiteiten. Dat deden we voor Yourhosting ook en zag er zo uit:

Bekijk hier nog twee andere ideeën voor een personeelsuitje ⬇️

Groep mensen aan het dansen tijdens Just Dance event
4. Just Dance

Een goed idee om je personeelsuitje wat “schwung” te geven. Met Just Dance daag je jouw collega’s uit om te bewegen op de leukste hitjes.

Ga naar Just Dance
5. Game event

Speel FIFA, Rocket League, Trackmania of een andere game naar keuze op onze gamecases met stickers in jullie branding. Leuk om je vrijmibo een boost te geven of als onderdeel van een compleet activiteitenprogramma.

Ga naar Gamecases

Kun je niet kiezen of wil je meerdere personeelsuitje ideeën combineren? Snappen we, wij vinden zelf ook dat een afwisseling van deze activiteiten het leukste is. Daarom hebben we ze gecombineerd in een pakket “bedrijfsfeest“. Dit is een alles in één pakket, dus het zoeken naar andere bedrijfsuitje ideeën hoeft niet meer. 😉

💡 Tip: we hebben verschillende samenwerkingen met evenementenlocaties en cateraars door heel Nederland. 
Ook daar helpen we je natuurlijk graag bij.
Een van de personeelsuitje ideeën is een mooie locatie gecombineerd met leuke activiteiten