Teambuilding

 • Voor bedrijven
 • 4 uur
 • 20 – 75 deelnemers
 • Vanaf € 37,50 p.p.

Game en werk samen

Teambuilding en gaming gaan hand in hand. Waar anders dan in gaming leer je samenwerken, plezier hebben en resultaat behalen? Spijkerpoepen, touwtrekken en een pubquiz hebben één ding gemeen. Ze zijn niet meer van deze tijd. Teambuilding bij WePlay United betekent tegen elkaar op de F1 simulatoren racen, samen Among Us spelen op de VR-brillen en ontmantel met je team een bom tijdens het lasergamen.

Bij WePlay United tillen we jullie game-ervaring echt naar een andere dimensie. Het betekent race simulatoren (Playseat F1) met de nieuwste F1 game, een professioneel stuur en gaspedalen en actuele rondetijden. Het betekent de nieuwste versie van Among Us: een soort Wie is de Mol maar dan in een ruimteschip (dit moet je doen, is echt heel vet!). En het betekent lasergamen met de nieuwste guns en echte obstakels. Zo beschikt de Lasertag Falcon F2 over recoil en ontmantel je een echte bom die onderdeel van het spel is. Vergeet plasticmaterialen en de hobbykist van zolder. Neem contact met ons op en maak teambuilding met gaming van deze tijd.

Kom in contact

Specificaties

 • Volledig verzorgde teambuilding van 4 uur voor tussen de 25 en 70 personen;
 • Leer samenwerken met onze VR-brillen en het populaire ‘Among Us’;
 • Race met en tegen elkar op zes professionele F1 simulatoren;
 • Lasergame in teams met 20 professionele guns, rook en obstakels;
 • Creëer een sterke onderlinge band met jouw team door gaming;
 • Vraag naar extra’s zoals een inspiratiesessie van een esporter of retro arcade games.
 • Vanaf € 37,50 p.p.
Vrijblijvend voorstel

Voorbeeld programma

 • 13:00

  Inloop en registratie

  Teamleden melden zich aan en krijgen informatie over het programma via QR-codes.

 • 13:30

  Start programma

  Game on! De ene groep heeft een strategisch lasergame plan besproken terwijl de andere groep samenwerkt om de imposters tijdens Among Us te vinden.

 • Sfeerfoto groep mensen drankje drinken borrel bedrijfsevent Hofstede
  16:00

  Event in volle gang

  Iedereen vermaakt zich en onder het genot van een hapje en een drankje kletsen teamleden gezellig bij.

 • Einde van teambuilding activiteit
  17:00

  Einde event

  Na een intensieve dag gaan alle teamleden met een toffe ervaring rijker naar huis (of naar de kroeg 👀).

Zie ook

Bedrijfsevent Verenig je team met een energiek bedrijfsevent. Met onder andere lasergamen, race op F1 simulatoren, Virtual Reality en Just Dance. Ontdek de mogelijkheden! ✅
 • icon 50 – 200 personen
 • icon 4 uur
 • €45
 • per persoon
Bekijk
INNVOLVE recuitment event
Borrelactiviteit Ideale borrelactiviteit: racen op F1 simulatoren en speel verschillende spellen op onze gamecases.
 • icon 10 – 40 personen
 • icon 3 uur
 • €45,-
 • per persoon
Bekijk
Recruitment event Laat jouw recruitment event opvallen met een gaming beleving! Verbind op laagdrempelige wijze nieuw talent met jouw teamleden.
 • icon 20 – 50 personen
 • icon 4 uur
 • €80,-
 • per persoon
Bekijk
Jongen schiet in lobbak FIFA skill games
Gamen en bewegen Stimuleer gamen en bewegen met activiteiten zoals lassergamen, FIFA skillgames en Virtual Reality.
 • icon 40 – 120 personen
 • icon 4 uur
 • €27
 • per persoon
Bekijk

Het belang van teambuilding

Teambuilding is essentieel voor het versterken van de band tussen teamleden. Door middel van diverse activiteiten en spellen kunnen teamleden beter samenwerken, communiceren en vertrouwen opbouwen. Dit leidt tot een positieve werkomgeving, verbeterde productiviteit en een hechter team dat uitdagingen effectiever kan aanpakken.

Lees verder

Interactieve teambuilding spellen

Spellen zijn niet alleen leuk, maar ze zijn ook een krachtig instrument om teamwork en probleemoplossende vaardigheden te bevorderen. Ontdek met Virtual Reality een scala aan interactieve teambuilding spellen die creativiteit, samenwerking en strategisch denken vereisen.

Lees verder

Teambuilding in de digitale wereld: virtuele activiteiten

Met Virtual Reality til je teambuilding activiteiten naar een ander niveau. Vergeet spijkerpoepen, touwtrekken en pubquizes: je ontsnapt toch veel liever uit een Egyptische tombe of ontmantelt een bom onder tijdsdruk? 🤯

Kom in contact

Sportieve teambuilding activiteiten

Lasergamen is perfect om samen te werken en sportief bezig te zijn. Een teambuilding activiteit waarbij je twee vliegen in éen klap slaat dus!

Vraag vrijblijvend voorstel aan

Teambuilding activiteit bij YourHosting

🤔 De uitdaging

Lasergamen professioneel event Yourhosting

Yourhosting is een IT bedrijf dat flink groeit: in drie jaar zijn 15 bedrijven gefuseerd. Omdat hun team verdeeld is over het hele land, vinden ze het belangrijk om events en teambuilding activiteiten te organiseren. Op deze manier komen teamleden die elkaar niet tot nauwelijks spreken op een informele manier met elkaar in contact.

Yourhosting huurde de hippe eventlocatie De Utrechtse Stadsvrijheid (DUS) af en zocht naar een passend activiteitenprogramma.

Kom in contact 👋

💡 De oplossing

Formule 1 F1 race simulator event Yourhosting

Meer dan 90% van de FTE’s bij Yourhosting is man en heeft affiniteit met gaming. Ons teambuilding aanbod bood een ideale oplossing: we organiseerden een lasergame toernooi voor ca. 150 deelnemers en zetten onze F1 simulatoren en Virtual Reality brillen als side events.

Dit resulteerde in een gevarieerde middag waarbij competitie, ontspanning en teambuilding elkaar perfect afwisselden.

Bekijk impressievideo 🍿

Veelgestelde vragen

 • Wat zijn teambuilding activiteiten?

  Teambuilding activiteiten zijn speciaal ontworpen activiteiten die gericht zijn op het versterken van de banden binnen een team en het verbeteren van samenwerking, communicatie en teamgeest. Ze worden vaak gebruikt om teamleden beter te laten samenwerken, vertrouwen op te bouwen en individuele sterke punten te benutten ten behoeve van het team als geheel.

 • Waarom zijn teambuilding activiteiten belangrijk?

  Teambuilding activiteiten zijn belangrijk omdat ze verschillende voordelen bieden voor een team. Ze bevorderen probleemoplossend denken, stimuleren creativiteit en innovatie, en kunnen leiden tot een betere prestatie en productiviteit van het team. Kortom, teambuilding activiteiten dragen bij aan een positieve en gezonde teamdynamiek en bevorderen het succes van het team.

 • Welke teambuilding activiteit bevordert communicatie?

  Nibh quisque suscipit fermentum netus nulla cras porttitor euismod nulla. Orci, dictumst nec aliquet id ullamcorper venenatis. Fermentum sulla craspor ttitore ismod nulla. Elit adipiscing proin quis est consectetur. Felis ultricies nisi, quis malesuada sem odio. Potentiмnibh natoque amet amet, tincidunt ultricies et. Et nam rhoncus sit nullam diam tincidunt condimentum nullam.

 • Welke teambuilding activiteit bevordert samenwerken?

  Bij lasergamen hebben we verschillende spelvormen waarbij het maken van afspraken en hetzelfde plan volgen erg belangrijk is. Bijvoorbeeld bij Capture the flag. Welke teamleden veroveren de flag van de tegenstander en wie bewaakt het eigen fort? Maak gebruik van elkaars kwaliteiten.

 • Welke teambuilding activiteit bevordert probleemoplossend denken?

  Geen twijfel over mogelijk: organiseer een Virtual Reality escaperoom. Hierbij moet je als team goed speurwerk verrichten, verschillende puzzels oplossen, verbanden leggen (niet letterlijk 🤕) en dat allemaal onder tijdsdruk. Het voordeel van Virtual Reality is dat je op de meest fantastische plekken komt, bijvoorbeeld in een Victoriaans tijdperk, voor een budgetvriendelijke investering.

Formule 1 activatie bij Bataviastad In augustus stond de Grand Prix van Zandvoort weer op het programma. Met de prestaties van Max Verstappen is de populariteit van Formule 1 in de afgelopen jaren enorm toegenomen. Want zeg nou eerlijk: wij Nederlanders worden massaal fan van de sporten waar we in uitblinken. 😉 “Hoe kan Mercedes zo langzaam zijn”, “waarom spint […] Lees meer
Geef gas op jouw recruitment event Ben je het zat om altijd maar weer LinkedIn-berichten te sturen in de hoop nieuw talent te vinden voor je team? 😴 Maak je geen zorgen, je bent niet de enige. Gelukkig hebben wij de perfecte oplossing voor je: organiseer een recruitment event met een Formule 1 simulator en game cubes. Hiermee laat je jouw […] Lees meer
Groep mensen aan het dansen tijdens bedrijfsevent van Azerion georganiseerd door WePlay United
Gaming en teambuilding Bij WePlay United nemen we teambuilding en gaming serieus. Het zijn de twee pijlers waarop onze unieke bedrijfsevenementen rusten. Gaming is een wereld die draait om samenwerking, strategie en plezier, een wereld waarin iedereen welkom is. Of je nu een doorgewinterde gamer bent of gewoon geniet van een relaxte tijd met collega’s, we hebben iets […] Lees meer
Overzichtsfoto van de activiteitendag bij Yuverta met Just Dance, F1 racen, Virtual reality en een interactieve presentatie over verantwoord gamen
Dit is de perfecte activiteitendag voor middelbare scholen Ervaar een interactieve en educatieve activiteitendag op de middelbare school met gaming en gamification. Lees meer