Formule 1 simulator tijdens bedrijfsfeest Azerion

Formule 1 simulator | Tijdrit

 • 4x Playseat F1
 • 4 uur
 • 2 eventmanagers
 • €999

Racen op een Formule 1 simulator

De populariteit van Formule 1 is de afgelopen jaren in Nederland enorm toegenomen. Dat is natuurlijk niet zo gek, want wij Nederlanders houden er nou eenmaal van om goed te zijn in een sport. Met een Formule 1 race simulator beleef je alle facetten van een circuit, net als Max Verstappen. Nouja bijna alle facetten dan, want de G-krachten simuleren we niet en dat is misschien maar beter ook. 😉

Het organiseren van een F1 race event is niet alleen bedoeld voor de Formule 1 fans die elke zondag aan de buis gekluisterd zitten tijdens de Grand Prix. Het racen in een f1 race simulator spreekt juist een gevarieerde doelgroep aan, want zeg nou eerlijk: hoe vaak krijg je zo’n kans? 

Dus of je nu een vrijdagmiddagborrel organiseert, op zoek bent naar een tof (side)event of dat je om een andere reden mensen op een leuke manier bij elkaar wil brengen, een f1 racing simulator is de perfecte oplossing.

 

F1 simulator huren

Stel je eens voor: jouw teamleden die normaal gesproken achter een bureau zitten, strijden nu als volleerde coureurs tegen elkaar. Het gejuich en de aanmoedigingen vullen de ruimte, terwijl de adrenaline door de aderen stroomt. Het is een ideale manier om de teamgeest te versterken en de competitieve kant van je teamleden naar boven te halen. Wie weet ontdek je zelfs verborgen talenten binnen het bedrijf en kun je de kantoorpolitiek voortaan uitvechten op het virtuele asfalt! 

Door een F1 simulator te huren zorg je voor plezier en een unieke ervaring. We hebben een duidelijke opzet:

⏲️ Tijdrit. In dit format van simulator racing draait alles om precisie, timing en de juiste combinatie tussen snelheid en controle. Het leuke van een tijdrit is dat we de top 10 snelste tijden bijhouden op een livescherm. Dit zorgt ervoor dat je niet alleen je eigen rondetijd wil verbeteren maar ook die van andere coureurs. En dat haalt het fanatisme in iedereen naar boven: het is wel eens voorgekomen dat we tijdens het afbouwen iemand van de laatste formule 1 simulator moesten sturen. Een playseat huren met dit format is ideaal als side event op een vrijdagmiddagborrel of als beursactivatie.

Wat is het verschil met Vrije Training en Grand Prix?

🏎️💨 Vrije training. Op circuit naar keuze kunnen mensen vrijuit racen en proberen hun persoonlijke records te verbeteren. Onze eventmanager zorgt voor technische ondersteuning en helpt bij het wisselen van deelnemers. Klik hier om contact op te nemen om formule 1 simulatoren te huren.

🏁 Grand Prix. Dit is het meest volledige pakket van de race simulators waarbij meerdere aspecten belangrijk zijn. We beginnen met een vrije training, waarbij je de baan eerst verkent en de ideale lijnen oefent. Tijdens de kwalificatie is het belangrijk om met de druk om te gaan en te pieken op het juiste moment, want de 6 deelnemers met de snelste tijden rijden de GP. Tenslotte is het tijdens de race belangrijk om goede rondetijden neer te zetten én ervoor te zorgen dat je niet crasht, want een ongeluk zit in een klein hoekje. Zes race simulatoren huren met dit format is perfect als teamactiviteit.

Kom in contact

Specificaties

 • 1 eventmanager;
 • 4x Playseat F1;
 • Ultra HD 4K schermen;
 • Registratiesysteem;
 • Digitaal scorebord;
 • Promotiemateriaal;
 • 4 uur speeltijd;
 • Aandenken winnaars;
 • €999 excl. btw.
Vrijblijvend voorstel

Voorbeeld programma

 • PR-kit die je ontvangt voor een F1 uitgebreid event van WePlay United
  14 dagen voor event

  Start met promotiemateriaal

  Je ontvangt een PR-kit met afbeeldingen en een poster die je kunt delen via de website en socials. In de handleiding staan verschillende tips.

 • Bus van WePlay United
  13:00

  Aankomst

  Onze eventmanager is minimaal 60 minuten van tevoren aanwezig om op te bouwen en belt jou voor het event nog even om de details af te stemmen.

 • Eventmanager WePlay United legt de regels uit
  14:00

  Uitleg event

  Om het event soepel te laten verlopen, legt onze eventmanager de belangrijkste regels uit. Daarna kan het gas erop!

 • Vrouw aan het genieten tijdens F1 race simulator
  18:00

  Einde toernooi met certificaat

  De drie snelste coureurs krijgen een leuk aandenken mee naar huis.

Zie ook

Formule 1 simulator | Vrije training Formule 1 simulator huren voor een toffe race ervaring. Ben jij de snelste van de dag?
 • icon 4 uur
 • icon 4 simulatoren
 • €799
 • excl. BTW
Bekijk
Formule F1 race simulator standaard
Formule 1 simulator | Grand Prix Huur een F1 race simulator voor een ongekend race-ervaring. Kwalificeer en race een echte Grand Prix!
 • icon 4 uur
 • icon 4 simulatoren
 • €1499
 • excl. BTW
Bekijk
FIFA toernooi organiseren uitgebreid
FIFA Toernooi | Uitgebreid FIFA toernooi organiseren? Gegarandeerd enthousiaste deelnemers en een onvergetelijke ervaring.
 • icon 4 uur
 • icon 10 – 80 deelnemers
 • €799
 • excl. BTW
Bekijk
Lasergamen | Premium Lasergamen op kantoor: de meest gewilde activiteit tijdens een bedrijfsfeest. Schiet op collega’s met professionele guns in een lasergame arena.
 • icon 3 uur
 • icon 10 – 80 deelnemers
 • €3.999
 • excl. BTW
Bekijk

Formule 1 wervingsevent

Voor IT organisatie INNVOLVE organiseerden we een compleet Formule 1 event. Het doel van dit event was tweeledig: medewerkers een leuke dag bezorgen én in contact komen met nieuw talent. Voornamelijk het laatste doel is een hele opgave.

🤔 De uitdaging

Overzichtsfoto van recruitment event met racen op F1 Playseats

Het is niet nieuw: de krapte op de arbeidsmarkt neemt toe en de IT branche kampt al jaren met deze uitdaging. Als bedrijf kom je niet meer weg met een vacature op de website en een berichtje op LinkedIn. Randstad maakte er al een grappige commercial over: tegenwoordig moeten bedrijven solliciteren bij kandidaten in plaats van andersom. De arbeidsmarkt vraagt dus om een verfrissende aanpak en daar helpen we graag bij.

Kom in contact

💡 De oplossing

Pizza eten tijdens recruitment event

IT’ers en gaming gaan enorm goed samen. INNVOLVE zocht een fun activiteit die tegelijkertijd erg laagdrempelig is. Met de toenemende populariteit door de prestaties van Max Verstappen is een Formule 1 event een ideale fit. De race simulatoren zorgden enerzijds voor een ontspannen sfeer, anderzijds brachten ze het fanatisme  bij iedereen flink naar boven.

Maar het belangrijkste: onder het genot van een pizza en een borrel kwamen INNVOLVE medewerkers op een informele manier in contact met potentiële werknemers. Missie geslaagd!

Vraag vrijblijvend voorstel aan

Zo werkt een F1 race simulator event

We spelen het format “Tijdrit”. Hierbij is timing en het vinden van de perfecte balans tussen snelheid en beheersing erg belangrijk. Het spannende aan een tijdrit is dat we de tien snelste rondetijden live bijhouden op een scherm. Dit creëert een competitieve sfeer waarbij je niet alleen gemotiveerd bent om je eigen tijd te verbeteren, maar ook die van je medecoureurs.

Lees verder

F1 simulator als merkactivatie

Verhoog je merkbekendheid met een race simulator: een mooie oplossing om je merk te promoten. Door het huren van een race simulator en deze op een evenement, op de beurs of in een winkel te plaatsen, creëer je een echte merk activatie waarbij je de aandacht trekt van je doelgroep. In deze video zie je wat voor “wow”-ervaring de bezoekers van Bataviastad kregen.

Impressievideo Bataviastad

Een F1 race simulator geeft een echte F1-ervaring

Huur een race simulator op locatie en laat jouw gasten de spanning van het racen ervaren. Een race simulator biedt een toffe ervaring voor je bedrijfsuitje. Met verschillende F1 race simulatoren kun je de race-ervaring zo realistisch mogelijk maken en een leuke en uitdagende activiteit bieden voor jou en je team. Het is via een LAN-verbinding ook mogelijk om tegen elkaar te racen (zie Grand Prix).

Lees verder

F1 racing simulator op school

Ben je als docent op zoek naar een leuke invulling voor een activiteitendag? Racen op F1 simulator is leuk voor jong en oud. En in combinatie met Just DanceVirtual Realityeen FIFA toernooi en lasergamen in de gymzaal verzorgen we een complete activiteitendag voor jouw leerlingen. Neem contact op voor meer informatie.

Activiteitendag scholen

F1 Playseat: adrenaline en spanning

De Formule 1 Playseat, ook bekend als de Formule 1 game stoel, is speciaal ontworpen om de sensatie van het racen in een Formule 1 auto na te bootsen. Het is de droom van elke racefanaat om deel uit te maken van de wereld van de Formule 1, en de playseat formule 1 maakt dit mogelijk vanuit het comfort van je eigen omgeving. Wij komen namelijk op elke locatie.

Lees verder

Ontdek de Formule 1 stoel

De Formule 1 stoel is uitgerust met een Thrustmaster race stuur. Hierdoor heb je echt het gevoel dat je in een f1 race stoel zit. Wat ideaal is: de pedalen en het stuurtje van de formule 1 stoel zijn verstelbaar. De minimale lengte om te racen is 1.50 meter.

Lees verder

Gebruik een Formule 1 simulator voor productpromotie

Promoot je product, dienst of merk op een beurs met een Formule 1 simulator activatie. Door het activeren van potentiële klanten via een race simulator kom je op een laagdrempelige manier in gesprek. Belangrijk: zorg voor een goede opvolging!

Kom in contact

F1 racen als side event

Maak je teamactiviteit onvergetelijk met het racen op F1 simulatoren als ideaal side event. Creëer een onvergetelijke sfeer en versterk de band met je klanten en teamleden. Ons bedrijfspakket met F1 simulatoren, Virtual Reality en lasergamen is het meest populair voor een gevarieerde doelgroep.

Vraag vrijblijvend voorstel aan

Veelgestelde vragen

 • Wat is een race simulator?

  Een race simulator biedt de mogelijkheid om virtueel te racen en een realistische race-ervaring te beleven waarbij je het gevoel hebt dat je echt in een raceauto zit.

 • Wat zijn de voordelen van het gebruik van sim racing?

  Het gebruik van een race sim biedt voordelen zoals het verbeteren van race-vaardigheden, de mogelijkheid om te oefenen en te trainen voor specifieke circuits en races en een realistische race-ervaring waarbij je volledig opgaat in het spel.

 • Wat is een Formule 1 simulator?

  De Formule 1 simulator, ook wel formule 1 playseat genoemd, is een van de meest populaire race-simulatoren waarbij je de intense spanning van de Formule 1 kunt beleven.

 • Welke voordelen biedt het huren van een playseat formule 1?

  Het huren van een race simulator biedt de mogelijkheid om de intense race-ervaring te beleven zonder te hoeven investeren. Het huren van een simulator f1 is erg leuk tijdens een bedrijfsevent of vrijdagmiddagborrel.

 • Hoe kan een formule 1 stoel worden gebruikt voor een personeelsuitje?

  Een formule 1 stoel kan worden gebruikt voor een leuk en uitdagend personeelsuitje waarbij het race-talent van je collega’s kan worden getest en de sfeer van een echte race-ervaring kan worden gecreëerd. Racen op F1 simulatoren is geschikt als hoofdactiviteit maar ook als side event i.c.m. lasergamen en een Virtual Reality experience.

 • Hoe kan een formule 1 simulator worden gebruikt voor een bedrijfsuitje?

  Een race simulator kan worden gebruikt voor een spannende race-competitie waarbij teams tegen elkaar kunnen racen, waardoor het bedrijfsuitje een echte race-ervaring wordt waar nog lang over nagepraat zal worden.

 • Wat is een vr bril huren en hoe kan dit worden gebruikt met een f1 race simulator?

  Met een vr bril huren wordt het mogelijk om de race-ervaring nog realistischer te maken doordat je de virtuele wereld op een indrukwekkende manier kunt beleven.

 • Kan een op maat gemaakte f1 racing simulator worden gehuurd voor een bedrijfsuitje?

  Ja, het is mogelijk om een op maat gemaakte race simulator te huren voor een bedrijfsuitje, waarbij verschillende opties zoals een f1 simulator professional en een vr bril huren beschikbaar zijn om een unieke en op maat gemaakte race-ervaring te creëren.

Bedrijfsuitje ideeën, organiseer een borrel
Jubileumfeest Organiseer een fantastisch jubileumfeest met WePlay United. Van planning tot uitvoering, wij zorgen voor een vlekkeloos bedrijfsjubileum. Lees meer
Teambuilding activiteiten op eigen locatie bij Rijkswaterstaat
Teambuilding activiteiten op eigen locatie: flexibel en op maat Bespaar kosten en reistijd door deze teambuilding activiteiten op eigen locatie te organiseren. Lees meer
Azerion sportieve teambuilding activiteiten FIFA skillgames
Boost je team met sportieve teambuilding activiteiten Teamwork makes the dreamwork. Lees waarom onze sportieve teambuilding activiteiten juist bij jou passen. Lees meer
Groep mensen bezig met een workshop
Teambuilding activiteiten in Amsterdam Op zoek naar teambuilding activiteiten in Amsterdam? WePlay United ontzorgt jou van voorbereiding tot aan uitvoering. Lees meer