Lasergamen vrouw met gun event Hofstede de Middelburg

Het ultieme bedrijfsevent

Wij begrijpen als geen ander het belang van het opbouwen van sterke teams en het bevorderen van een positieve werkcultuur. Daarom speelt een bedrijfsevent en personeelsactiviteiten een cruciale rol in het versterken van de band tussen onze medewerkers en het creëren van een gevoel van saamhorigheid. Gelukkig weten wij een perfect middel om een gevarieerde doelgroep te entertainen: gaming events. In deze blogpost neem ik je mee met ons meest populaire pakket: een combinatie van lasergamen, F1 simulator racen en een VR experience.

Racen op een playseat Formule 1 simulator

Een van onze meest opwindende activiteiten is F1 racen in een race simulator. Onze state-of-the-art simulators zorgen voor een realistische race-ervaring en brengen de spanning van hoge snelheden naar jullie bedrijfsfeest of evenement. Of jullie nu willen uitblinken in teambuilding, entertainment of beursactivatie, onze race simulators tillen jullie evenement naar een hoger niveau.

Stap in de schoenen van jouw favoriete Formule 1-coureur en neem het tegen elkaar op op officiële Formule 1-circuits. Voel de adrenaline door je aderen stromen terwijl je de snelste rondetijd probeert neer te zetten en een plekje verovert in onze Hall of Game. Met onze race simulators krijg je de kans om jouw coureursvaardigheden te testen en te ontdekken wie tijdens het bedrijfsevent de snelste coureur is.

Lasergamen

Lasergamen is een klassieke teamactiviteit die altijd een succes is op bedrijfsevents en personeelsfeesten. Bij WePlay United tillen we lasergamen een hoger niveau door jouw kantoor om te toveren tot een epische lasergame-arena. Gewapend met laserguns gaan jullie de strijd met elkaar aan in een spannende en strategische game vol teamwork. Lasergamen is niet alleen heel leuk, maar ook een geweldige manier om teambuilding en samenwerking te bevorderen. Werk samen met je teamleden om doelen te bereiken, tactieken te bedenken en als winnaars uit de strijd te komen.

Met ons lasergame onderdeel spelen we meerdere rondes en zijn veel invullingen mogelijk. Speel bijvoorbeeld Team domination, waarbij je een domination box moet veroveren door erop te schieten en zelf niet geraakt te worden. Of speel het populaire Golden Gun, waarbij elk schot een kill is dus je goed moet zijn in richten en “sneaky” spelen. 🥷We hebben in totaal 7 verschillende spelvormen dus er is keuze genoeg.

Virtual Reality

Met VR voeg je iets speciaals toe aan het bedrijfsevent: Hier kun je genieten van de nieuwste VR-games en -ervaringen in een speciaal ingerichte VR-omgeving. Door samen virtuele werelden te verkennen en uitdagende missies te voltooien, creëren we een gedeelde herinnering en versterken we de teamspirit binnen jouw bedrijf.

Dus, waar wacht je nog op? Trek die raceoverall aan, grijp je lasergun vast en zet die VR-bril op. Wij helpen je graag met het organiseren van een onvergetelijk bedrijfsevent.

Bedrijfsevent bij Yourhosting

Ben je benieuwd hoe we voor YourHosting een te gek bedrijfsevent organiseerden met lasergamen, F1 racen en de Virtual Reality experience? Lees hieronder de hele case.

🤔 DE UITDAGING

YourHosting is een IT bedrijf dat flink groeit: in drie jaar zijn 15 bedrijven gefuseerd. Omdat hun team verdeeld is over het hele land, vinden ze het belangrijk om events en activiteiten te organiseren. Op deze manier komen teamleden die elkaar niet tot nauwelijks spreken op een informele manier met elkaar in contact. YourHosting huurde de hippe eventlocatie De Utrechtse Stadsvrijheid (DUS) af en zocht naar een passend activiteitenprogramma.

💡 DE OPLOSSING

Meer dan 90% van de FTE’s bij YourHosting is man en heeft affiniteit met gaming. Ons bedrijfspakket bood een ideale oplossing: we organiseerden een lasergame toernooi voor ca. 200 deelnemers en zetten onze F1 simulatoren en Virtual Reality brillen als side events. Dit resulteerde in een gevarieerde middag waarbij competitie, ontspanning en teambuilding elkaar perfect afwisselden.

Ben jij ook op zoek naar een tof bedrijfsevent? Neem contact op en wij helpen je graag.