Groep mensen aan het dansen tijdens bedrijfsevent van Azerion georganiseerd door WePlay United

Gaming en teambuilding

Bij WePlay United nemen we teambuilding en gaming serieus. Het zijn de twee pijlers waarop onze unieke bedrijfsevenementen rusten. Gaming is een wereld die draait om samenwerking, strategie en plezier, een wereld waarin iedereen welkom is. Of je nu een doorgewinterde gamer bent of gewoon geniet van een relaxte tijd met collega’s, we hebben iets voor iedereen.

Onvergetelijke game-ervaringen

Ons evenementenaanbod varieert van de nieuwste PlayStation 5 games zoals FIFA 23 (en straks EA Sports FC), Rocket League, Trackmania en Fortnite tot aan een opwindende dansvloer waar de ritmes van Just Dance je tot beweging verleiden. We gaan zelfs een stap verder. Maak kennis met nieuwe, spannende virtuele werelden met onze high-tech VR-brillen, of voel je hart bonzen in onze realistische F1 simulator. En voor degenen die genieten van een uitdaging, hebben we een lasergame-arena, compleet met de nieuwste wapens en het spannende doel om een echte bom te ontmantelen.

Op maat gemaakte evenementen

Wat ons onderscheidt is onze inzet om een op maat gemaakte ervaring te bieden. We zijn niet zomaar een gamingcentrum. We luisteren naar de behoeften van jou en je team en creëren een evenement dat perfect aansluit op jullie wensen. Of je nu een evenement op je eigen locatie wilt, of een externe locatie in samenwerking met onze partners prefereert, wij regelen het allemaal.

Van oud naar nieuw: teambuilding op zijn best

Bij WePlay United bieden we een verfrissende blik op teambuilding en gaming. Het tijdperk van spijkerpoepen, touwtrekken en pubquizzen ligt achter ons. Maak plaats voor de wereld van high-tech gaming en ontdek hoe spannend en belonend het is om als team te spelen, terwijl je onvergetelijke herinneringen maakt. Of je nu uitkijkt naar een race op de F1 simulator, een mysterieus potje Among Us in VR of een strategische uitdaging in onze lasergame-arena, WePlay United maakt van teambuilding een onvergetelijke ervaring. Neem contact met ons op en ontdek hoe gaming en teambuilding hand in hand gaan bij WePlay United.

Immersive gaming als nieuwe teambuilding norm

Bij WePlay United verheffen we de samensmelting van teambuilding en gaming naar een ongekende hoogte. We zien hoe de digitale revolutie de interactie tussen mensen transformeert en nieuwe, fascinerende mogelijkheden opent voor teambuilding.

Onze games zijn niet alleen ontworpen voor vermaak, ze stimuleren ook samenwerking, communicatie en probleemoplossing. Dit zijn vaardigheden die direct toepasbaar zijn in een professionele omgeving, waardoor de teambuilding ervaring bij WePlay United niet alleen leuk maar ook waardevol is.

Bouw banden en vaardigheden op

Onze evenementen bieden een breed scala aan mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Of je nu een complexe bocht probeert te navigeren in de F1 simulator, je team ondersteunt bij het ontmantelen van een bom in onze lasergame-arena, of als een sluwe saboteur optreedt in Among Us – je bent voortdurend bezig met het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het verfijnen van bestaande. Dit kan variëren van strategisch denken en besluitvorming tot communicatie en leiderschap.

Maar bij WePlay United draait het niet alleen om werk. Onze evenementen zijn ook gericht op plezier, ontspanning en het creëren van onvergetelijke herinneringen. We zorgen ervoor dat iedereen zich vermaakt, betrokken voelt en dat de positieve energie blijft stromen lang na het einde van het evenement.

Unieke evenementen voor unieke teams

Bij WePlay United begrijpen we dat geen twee teams hetzelfde zijn, en daarom bieden we op maat gemaakte evenementen. We luisteren naar je wensen en behoeften en passen onze diensten daarop aan. Of je nu een groot of klein evenement, een formele of informele sfeer, of specifieke games en activiteiten in gedachten hebt – wij zorgen ervoor dat het evenement perfect is afgestemd op jouw team.

Waarom zou je wachten? Neem vandaag nog contact met ons op en begin met het plannen van je volgende teambuilding evenement. Of je nu een fervente gamer bent of gewoon op zoek bent naar een nieuwe, opwindende manier om je team te verenigen en te inspireren, bij WePlay United ben je aan het juiste adres.