Recruitment event met formule 1 simulator

Geef gas op jouw recruitment event

Ben je het zat om altijd maar weer LinkedIn-berichten te sturen in de hoop nieuw talent te vinden voor je team? 😴 Maak je geen zorgen, je bent niet de enige. Gelukkig hebben wij de perfecte oplossing voor je: organiseer een recruitment event met een Formule 1 simulator en game cubes. Hiermee laat je jouw organisatie op een unieke en laagdrempelige manier kennismaken met potentiële nieuwe teamleden.

Voel de adrenaline en het plezier van racen op een simulator

Stel je voor: je zit in een levensechte Formule 1 cockpit, het geluid van ronkende motoren vult de ruimte, en je bent klaar om net zo hard te scheuren als Max Verstappen. Dat is precies wat Formule 1 simulatoren te bieden hebben. Onze simulatoren geven deelnemers de kans om de opwinding en het plezier van racen te ervaren, zonder het risico op echte crashes en blessures. 🤕😉

En het beste is: je hoeft geen ervaren coureur te zijn om mee te doen. De simulatoren zijn geschikt voor zowel beginners als ervaren racers. Dat maakt het een ideale manier om potentiële nieuwe teamleden te activeren en op een andere manier kennis te maken. Veel leuker dan via een dertien-in-een-dozijn LinkedIn berichtje, toch?

Game cubes voor extra speelplezier tijdens het recruitment event

Naast de Formule 1 simulatoren maak je jouw recruitment event nog aantrekkelijker met onze game cubes. Op deze game cubes kunnen deelnemers vrijblijvend verschillende populaire games spelen zoals FIFA, Rocket League en Trackmania. Hierdoor weet je zeker dat er voor iedereen iets leuks te doen is. Bovendien kun je de game cubes en gamecases personaliseren met jouw bedrijfslogo en -kleuren voor een professionele uitstraling.

Hoe trek je nieuw personeel aan? Maak het recruitment event persoonlijk en uniek

Bij WePlay United hebben we het liever over teamleden in plaats van “personeel” en “collega’s”. Door het organiseren van een recruitment event met een Formule 1 simulator en game cubes, zorg je voor een unieke en persoonlijke ervaring voor potentiële teamleden. Je laat zien dat jouw organisatie creatief en innovatief is, en bereid is om buiten de traditionele paden te treden om nieuwe aanwinsten aan te trekken. Bovendien geef je hen de kans om op een informele manier kennis te maken met jouw organisatie en de bestaande teamleden, waardoor je een sterke basis legt.

Recruitment event bij IT bedrijf INNVOLVE

Ben je benieuwd hoe we INNVOLVE hielpen bij het in contact komen met nieuwe kandidaten onder het genot van een biertje, pizza slices en een spannende F1 competitie? Lees hieronder de hele case.

🤔 DE UITDAGING

Het is niet nieuw: de krapte op de arbeidsmarkt neemt toe en de IT branche kampt al jaren met deze uitdaging. Als bedrijf kom je niet meer weg met een vacature op de website en een berichtje op LinkedIn. Randstad maakte er al een grappige commercial over: tegenwoordig moeten bedrijven solliciteren bij kandidaten in plaats van andersom. De arbeidsmarkt vraagt dus om een verfrissende aanpak en daar helpen we natuurlijk graag bij.

💡 DE OPLOSSING

IT’ers en gaming gaan enorm goed samen. INNVOLVE zocht een “fun” wervingsactiviteit die tegelijkertijd erg laagdrempelig is. Met de toenemende populariteit door de prestaties van Max Verstappen is een Formule 1 event een ideale fit. De race simulatoren zorgden enerzijds voor een ontspannen sfeer, anderzijds brachten ze het fanatisme bij iedereen flink naar boven.

Maar het belangrijkste: onder het genot van een pizza en een borrel kwamen INNVOLVE medewerkers op een informele manier in contact met potentiële werknemers. Missie geslaagd!

Ben jij ook op zoek naar een speciale manier om jouw team te versterken? Neem hier contact op en wij helpen je graag verder bij het vinden van een recruitment event dat helemaal bij jouw organisatie past.

INNVOLVE recuitment event