Zo garanderen we jou een ontzorgd bedrijfsfeest

Een ontzorgd bedrijfsfeest, wie wil dat nou niet? De meeste traditionele bedrijfsfeesten bestaan uit eten, drinken en misschien wat muziek. Wij verleggen deze grenzen graag door door toegankelijke gaming activiteiten in de mix te brengen. Stel je voor: jouw team verdiept zich in de wereld van Virtual Reality, gaat de competitie aan op Formule 1-simulatoren, en danst op de hits van Just Dance. Deze activiteiten zijn niet alleen leuk, maar bevorderen ook samenwerking en lichte competitie, essentiële ingrediënten voor teambuilding.

Een ontzorgd bedrijfsfeest zonder stress

Het organiseren van een bedrijfsevenement kan een enorme klus zijn. En de verwachting is dat jij – naast al je reguliere werkzaamheden – alles tot in de puntjes regelt. Het laatste wat je wil is dat jou georganiseerd feestje een flater wordt. Maar het organiseren van een bedrijfsfeest is niet zo maar iets wat je erbij doet. Het is een vak apart. Dat begrijpen wij natuurlijk als geen ander en daarom nemen wij graag al het zware werk uit handen. En het mooie is: dit doen we zowel vóór als tijdens de grote dag. Zo garanderen we dat jij je ook gast voelt. Want het is natuurlijk ook jouw feestje!

Een ontzorgd bedrijfsfeest vóór het event

Het organiseren van een bedrijfsevenement begint natuurlijk bij een goede voorbereiding. Onze projectmanager komt bij jullie op locatie om de indeling en praktische zaken te bespreken. Deze input gebruiken we om een helder draaiboek te maken, zodat iedereen weet wat er van elkaar wordt verwacht.

Tegelijkertijd start de promotie: wij maken een gepersonaliseerde pr-kit zodat je het bedrijfsfeest makkelijk onder de aandacht brengt bij jouw collega’s. Daarnaast maken we een landingspagina waar we de belangrijkste informatie op presenteren en deelnemers zich kunnen inschrijven. De projectmanager houdt jou op de hoogte van de inschrijvingen en is jouw aanspreekpunt als je vragen hebt. Tip: bundel je vragen en schiet een video call in, dat scheelt veel heen en weer gemail. 😄

Projectmanager in gesprek voor ontzorgd bedrijfsfeest

Een ontzorgd bedrijfsfeest tijdens het event

De grote dag is aangebroken. Omdat je een paar dagen geleden de laatste videocall hebt gehad waarin we het draaiboek hebben besproken, weet je precies hoe laat we komen om op te bouwen. En aangezien we het belangrijk vinden en dat jij je gast voelt op je eigen bedrijfsfeest, zet onze projectmanager de lijntjes uit. Samen met de eventmanagers ontvangen we de deelnemers, verdelen we ze in teams en begeleiden we de activiteiten. En dat ziet er zo uit:

Een ontzorgd bedrijfsfeest organiseren op elke locatie

Een ander belangrijk aspect van het organiseren van een ontzorgd bedrijfsfeest is de locatie. Wij passen ons volledig aan jou aan, aangezien we onze bedrijfsevenementen organiseren op elke locatie in Nederland en België. Wil jij het bedrijfsfeest in je eigen pand (gunstig voor de WKR-regeling) of liever op een externe locatie? Geen punt, doen we.

Sterker nog, we hebben samenwerkingen met verschillende feestlocaties door het land. Het ontzorgen van het regelen van de locatie en catering doen we ook graag voor je. Bekijk hieronder een ontzorgd bedrijfsfeest van Ron Gastrobar Groep bij Thuishaven, waarbij wij de activiteiten verzorgden.

Het belang van een ontzorgd bedrijfsfeest

Vooral voor grote organisaties (meer dan 500 medewerkers) is het belangrijk om minstens eens in de twee jaar een bedrijfsevenement te organiseren. Er werken – naast je eigen team – namelijk nog honderden collega’s. Het laatste wat je wil is dat er eilandjes ontstaan of tegenstrijdigheden tussen verschillende afdelingen. Een informeel personeelsfeest creëert een gevoel van saamhorigheid en helpt je werknemers herinneren aan waar jullie als bedrijf voor staan. Het organiseren van bedrijfsevenementen is daarom een goed manier om de onderlinge band van jouw medewerkers te verbeteren.

Ben je ook benieuwd naar de mogelijkheden van een ontzorgd bedrijfsfeest? Bekijk ons pakket voor meer informatie.