Groep mensen bezig met een workshop

Teambuilding activiteiten in Antwerpen

Op zoek naar teambuilding activiteiten in Antwerpen? Tegenwoordig is dit een enorme uitdaging. Het klinkt misschien gek, maar door de enorme hoeveelheid van verschillende mogelijkheden is het juist lastiger om te kiezen. Daarnaast ga je onder het mom van “teambuilding activiteit” vaak bowlen of een hapje uiteten. Leuk, maar niet als je op zoek bent naar iets vernieuwends.

Maar goed nieuws: als je op zoek bent naar een inhoudelijke teambuilding activiteit met een luchtig en speels karakter, dan garandeer ik dat je onze teambuilding activiteiten in Antwerpen nog nooit eerder hebt gedaan.

Unieke teambuilding activiteiten in Antwerpen

Wij organiseren teambuilding activiteiten in Antwerpen waarbij we de traditionele manier combineren met de nieuwste technologie. Onze teambuilding activiteiten zijn gebaseerd op één van onze drie inhoudelijke workshopprogramma’s. Maar een goede samenwerking heeft aandacht nodig. Daarom stemmen we de details volledig af op jouw behoeften. Zo weten we zeker weten dat de teambuilding activiteit bij jullie past. De workshops hebben de volgende thema’s:

Teambuilding activiteiten in Antwerpen. Workshop over het vergroten je werkgeluk.
1. Vergroot je werkgeluk

Wist je dat een kwart(!) van de werkenden zichzelf een score van 6 of lager geeft op werkgeluk? Een aandachtspunt, want wanneer je meer werkgeluk ervaart ben je 43% productiever en zelfs 300% innovatiever. Wij geven jou middelen om het welzijn van jouw team te ondersteunen.

Teambuilding activiteiten in Antwerpen. Workshop over ondernemende mindset.
2. Mindset

Ontwikkel je ondernemende mindset. In dit programma staat jullie proactiviteit centraal. Je hoeft namelijk helemaal geen eigen baas te zijn om een ondernemende mindset te hebben. In een tijd waarin ’thought leadership’ via demand generation steeds belangrijker wordt, is ambassadeurschap creëren bij jouw medewerkers de eerste stap.

Teambuilding activiteiten in Antwerpen. Workshop over ondernemende mindset.
3. Creatieve brein

Creativiteit kun je triggeren. In dit programma leer je hoe je creativiteit kan ‘aanzetten’ en versterken. Zo wordt jullie dagelijkse werk leuker, zinvoller én wordt het makkelijker resultaten te behalen!

We begrijpen maar al te goed dat teambuilding behoorlijk intens kan zijn. Want wie zit er nou te wachten op een activiteit waarbij je het gevoel hebt dat je gewoon aan het werk bent? Daarom mixen wij onze inhoudelijke workshops met wat speelsheid: Virtual Reality games, om precies te zijn. Er bestaan namelijk talloze VR-games die speciaal gericht zijn op teambuilding. En het mooie is dat gamen lekker luchtig aanvoelt. Op deze manier slaan we twee vliegen in één klap: we werken aan ontwikkeling én ontspanning tijdens jullie teambuilding activiteiten in Antwerpen!

Onze favoriete originele teambuilding activiteiten met Virtual Reality:

🏥 The Experiment. In deze virtuele escape room werk je samen om puzzels op te lossen en uit een mysterieuze onderzoeksfaciliteit te ontsnappen. Het spel biedt uitdagende raadsels en vereist coördinatie en communicatie tussen teamleden.

💥 Keep Talking and Nobody Explodes. Eén speler moet een bom ontmantelen met behulp van andere spelers die middels een handleiding instructies geven. 

🥷 Among Us. In dit spel neem je de rol aan van een bemanningslid op een ruimteschip óf ben je een bedrieger. Het doel van de bemanningsleden is om verschillende taken op het schip te voltooien en te ontdekken wie de bedrieger is. De bedriegers hebben als doel om de taken te saboteren en de bemanningsleden één voor één te elimineren zonder ontdekt te worden. Among Us is een mix tussen populaire televisie programma’s Wie is de Mol (uitvoeren van taken, saboteren) en de Verraders (elimineren van bemanningsleden tijdens discussie rondes).

Man speelt Virtual Reality VR uitgebreid

WePlay United: dé aanbieder van teambuilding activiteiten in Antwerpen

Dit is waarom onze teambuilding activiteiten bij jou passen:

 1. Wij ontzorgen jou volledig (van voorbereiding tot aan uitvoering).
 2. We verbinden mensen speels en informeel via gaming en tech zoals Virtual Reality.
 3. We organiseren onze evenementen op iedere locatie in Nederland, België en Duitsland.

Je kunt ervoor kiezen om je teambuilding activiteit in Antwerpen te organiseren op je eigen kantoor. Maar de mooie provincie biedt een overvloed aan leuke locaties voor het organiseren van onvergetelijke teambuilding activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Felix Pakhuis Antwerpen: Gevestigd in een gerestaureerd pakhuis uit de 19e eeuw, biedt het Felix Pakhuis een unieke en historische setting voor bedrijfsevenementen. Met zijn ruime zalen, industriële charme en moderne voorzieningen is het Felix Pakhuis een populaire keuze teambuilding activiteiten in Antwerpen.
 • The Market: een toonaangevende locatie voor het organiseren van zakelijke events. Gelegen op de historische plek van de voormalige handelsmarkt van Antwerpen, biedt The Market een sfeervolle omgeving met een eigentijdse uitstraling.
 • De Loods: Dit industrieel-chique evenementenlocatie, gelegen aan de rand van het stadscentrum, biedt een trendy en inspirerende omgeving voor bedrijfsevenementen. Met zijn karakteristieke uitstraling en flexibele ruimtes is De Loods een uitstekende keuze voor teambuilding activiteiten in Antwerpen.

Hebben jij en je collega’s na afloop van de teambuilding activiteiten in Antwerpen nog zin in een afzakkertje in de stad? Hier zijn onze top 3 suggesties:

 1. Het Zuid: Dit trendy stadsdeel biedt een levendige uitgaansscene met hippe bars, restaurants en clubs. Verken de gezellige straten en ontdek verborgen pareltjes zoals de hippe cocktailbars en nachtclubs.
 2. De Groenplaats: Geniet van een drankje op het plein en laat je verrassen door de levendige ambiance.
 3. Het Eilandje: Dit opkomende stadsdeel biedt een unieke mix van historische charme en moderne uitgaansgelegenheden. Ontdek de bars, restaurants en clubs langs de kades van de Schelde en geniet van het bruisende nachtleven van Antwerpen.

Organiseer jouw onvergetelijke teambuilding uitje in Antwerpen

Het plannen van een teambuilding activiteit in Antwerpen kan een hele klus zijn als je het zelf moet doen. Je moet op zoek naar een goede plek en een activiteit die past bij wat jij en je collega’s willen. Maar geen zorgen, wij regelen het voor je. We komen naar elke locatie, zelfs naar kantoor, en we zorgen ervoor dat de workshop precies is zoals jij voor ogen hebt. Als autoriteit op gebied van het combineren van ontwikkeling en plezier, garanderen we geweldige teambuilding activiteiten in Antwerpen. Bel ons op +31 (0) 20 808 8670 of vul het formulier hieronder in. We helpen je graag!

Neem contact op

  Teambuilding organiseren op een andere locatie?

  Zoals gezegd, organiseren wij al onze events op iedere locatie in Nederland, België en Duitsland. Wij organiseren onze events onder andere in:

  • Apeldoorn. Locatie tips: SOAP, Hofstede de Middelburg, Orpheus;
  • Arnhem. Locatie tips: Bistrobar Beaune, landgoed Groot Warnsborn, Musis & Stadstheater;
  • Barneveld. Locatie tips: kasteel de Schaffelaar, Midden Nederland Hallen;
  • Breda. Locatie tips: landgoed Bergvliet, de Houthallen, Korenmolen de Hoop;
  • Den Haag. Locatie tips: de Pier, Mauritshuis, Boca Grandi;
  • Eindhoven. Locatie tips: Philips Stadion, Vibes, Evoluon;
  • Groningen. Locatie tips: Jamey Fitz, De Loods, de Paalkoepel;
  • Leiden. Locatie tips: Brasserie Groep, Hortus, Pesthuis;
  • Nijmegen. Locatie tips: De Vasim, landgoed Brakkesteyn, Gofferstadion;
  • Rotterdam. Locatie tips: Euromast, Ahoy, Fontein;

  Naast het organiseren van teambuilding activiteiten in Antwerpen, hebben we nog andere pakketten gericht op bedrijven:

  Bedrijfsfeest Wij zorgen voor een onvergetelijk bedrijfsfeest op elke locatie met activiteiten zoals lasergamen, racen op F1 simulatoren en Virtual Reality.
  • icon 50 – 200 personen
  • icon 4 uur
  • €52,50
  • per persoon
  Bekijk
  Workshops met activiteiten bij Rijkswaterstaat, overzichtsfoto van de gamecases
  Play & Connect Op zoek naar inhoudelijke workshops waar collega’s enthousiast van worden? Combineer dit met fun activiteiten zoals o.a. lasergamen op kantoor.
  • icon 50 – 200 personen
  • icon 4 uur
  • €72,50,-
  • per persoon
  Bekijk
  Recruitment event Laat jouw recruitment event opvallen met een gaming beleving! Verbind op laagdrempelige wijze nieuw talent met jouw teamleden.
  • icon 20 – 50 personen
  • icon 4 uur
  • €90,-
  • per persoon
  Bekijk
  Groep mensen bezig met een workshop
  Teambuilding workshop De enige inhoudelijke workshop gecombineerd met een Virtual Reality teambuildingsactiviteit. Wij brengen ontspanning en ontwikkeling samen. 🤝
  • icon 6 – 12 personen
  • icon 4 uur
  • €133
  • per persoon
  Bekijk