Groep mensen bezig met een workshop

Teambuilding activiteiten in België

Op zoek naar teambuilding activiteiten in België? Tegenwoordig is dit een enorme uitdaging. Het klinkt misschien gek, maar door de enorme hoeveelheid van verschillende mogelijkheden is het juist lastiger om te kiezen. Daarnaast ga je onder het mom van “teambuilding activiteit” vaak bowlen of een hapje uiteten. Leuk, maar niet als je op zoek bent naar iets vernieuwends.

Maar goed nieuws: als je op zoek bent naar een inhoudelijke teambuilding activiteit met een luchtig en speels karakter, dan garandeer ik dat je onze teambuilding activiteiten in België nog nooit eerder hebt gedaan.

Unieke teambuilding activiteiten in België

Wij organiseren teambuilding activiteiten in België waarbij we de traditionele manier combineren met de nieuwste technologie. Onze teambuilding activiteiten zijn gebaseerd op één van onze drie inhoudelijke workshopprogramma’s. Maar een goede samenwerking heeft aandacht nodig. Daarom stemmen we de details volledig af op jouw behoeften. Zo weten we zeker weten dat de teambuilding activiteit bij jullie past. De workshops hebben de volgende thema’s:

Wij verzorgen teambuilding activiteiten in België waarbij we de klassieke aanpak mixen met de meest recente technologische ontwikkelingen. Onze teambuilding activiteiten zijn namelijk gebaseerd op één van onze drie inhoudelijke workshopprogramma’s. Maar een succesvolle samenwerking vereist nauwkeurige aandacht. Daarom stemmen we alle details volledig af op jouw behoeften. Op die manier garanderen we dat de teambuilding activiteit naadloos aansluit bij jullie behoeften. De workshops hebben de volgende onderwerpen:

Teambuilding activiteiten in België. Workshop over het vergroten je werkgeluk.
1. Vergroot je werkgeluk

Wist je dat een kwart(!) van de werkenden zichzelf een score van 6 of lager geeft op werkgeluk? Een aandachtspunt, want wanneer je meer werkgeluk ervaart ben je 43% productiever en zelfs 300% innovatiever. Wij geven jou middelen om het welzijn van jouw team te ondersteunen.

Teambuilding activiteiten in België. Workshop over ondernemende mindset.
2. Mindset

Ontwikkel je ondernemende mindset. In dit programma staat jullie proactiviteit centraal. Je hoeft namelijk helemaal geen eigen baas te zijn om een ondernemende mindset te hebben. In een tijd waarin ’thought leadership’ via demand generation steeds belangrijker wordt, is ambassadeurschap creëren bij jouw medewerkers de eerste stap.

Teambuilding activiteiten in België. Workshop over ondernemende mindset.
3. Creatieve brein

Creativiteit kun je triggeren. In dit programma leer je hoe je creativiteit kan ‘aanzetten’ en versterken. Zo wordt jullie dagelijkse werk leuker, zinvoller én wordt het makkelijker resultaten te behalen!

We begrijpen maar al te goed dat teambuilding behoorlijk intens kan zijn. Want wie zit er nou te wachten op een activiteit waarbij je het gevoel hebt dat je gewoon aan het werk bent? Daarom mixen wij onze inhoudelijke workshops met wat speelsheid: Virtual Reality games, om precies te zijn. Er bestaan namelijk talloze VR-games die speciaal gericht zijn op teambuilding. En het mooie is dat gamen lekker luchtig aanvoelt. Op deze manier slaan we twee vliegen in één klap: we werken aan ontwikkeling én ontspanning tijdens jullie teambuilding activiteiten in België!

Onze favoriete originele teambuilding activiteiten met Virtual Reality:

🏥 The Experiment. In deze virtuele escape room werk je samen om puzzels op te lossen en uit een mysterieuze onderzoeksfaciliteit te ontsnappen. Het spel biedt uitdagende raadsels en vereist coördinatie en communicatie tussen teamleden.

💥 Keep Talking and Nobody Explodes. Eén speler moet een bom ontmantelen met behulp van andere spelers die middels een handleiding instructies geven. 

🥷 Among Us. In dit spel neem je de rol aan van een bemanningslid op een ruimteschip óf ben je een bedrieger. Het doel van de bemanningsleden is om verschillende taken op het schip te voltooien en te ontdekken wie de bedrieger is. De bedriegers hebben als doel om de taken te saboteren en de bemanningsleden één voor één te elimineren zonder ontdekt te worden. Among Us is een mix tussen populaire televisie programma’s Wie is de Mol (uitvoeren van taken, saboteren) en de Verraders (elimineren van bemanningsleden tijdens discussie rondes).

Man speelt Virtual Reality VR uitgebreid

WePlay United: dé aanbieder van teambuilding activiteiten in België

Dit is waarom onze teambuilding activiteiten bij jou passen:

 1. Wij ontzorgen jou volledig (van voorbereiding tot aan uitvoering).
 2. We verbinden mensen speels en informeel via gaming en tech zoals Virtual Reality.
 3. We organiseren onze evenementen op iedere locatie in Nederland, België en Duitsland.

Je kunt ervoor kiezen om je teambuilding activiteit in België te organiseren op je eigen kantoor. Maar de mooie provincie biedt een overvloed aan leuke locaties voor het organiseren van onvergetelijke teambuilding activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Feestzaal Gent ICC in Gent: Deze hedendaagse feestzaal, gelegen in het hart van Gent, biedt een diverse omgeving voor bedrijfsevenementen van diverse aard. Met zijn ruime zalen, geavanceerde faciliteiten en professionele dienstverlening is Feestzaal Gent ICC een populaire keuze voor teambuilding activiteiten in België.
 • De Montil in Affligem: Dit multifunctionele evenementencentrum biedt een uitgebreide selectie aan zalen en voorzieningen voor bedrijfsevenementen. Met zijn centrale ligging, moderne uitrusting en gastvrije sfeer is De Montil een geschikte locatie.
 • Bluepoint in Brussel: Dit veelzijdige evenementencomplex heeft een eigentijdse infrastructuur, flexibele ruimtes en professionele ondersteuning. BluePoint is daarmee een ideale locatie voor teambuilding activiteiten in België.

Hebben jij en je collega’s na afloop van de teambuilding activiteiten in België nog zin in een afzakkertje in de stad? Hier zijn onze top 3 suggesties:

 1. Het Zuid in Antwerpen: Als bruisende wijk biedt Het Zuid in Antwerpen een verscheidenheid aan trendy bars, restaurants en clubs. Verken de verschillende eetgelegenheden en geniet van een levendige avond uit in deze populaire buurt.
 2. De Grote Markt in Brussel: Dit historische plein in het hart van Brussel wordt omringd door gezellige cafés en terrassen. Breng een bezoek aan een van de lokale brouwerijen en proef van de authentieke Belgische bieren terwijl je geniet van de levendige atmosfeer.
 3. De Korenmarkt in Gent: Als een van de meest bekende uitgaanspleinen in Gent biedt de Korenmarkt een levendige sfeer met tal van cafés en clubs. Dans tot in de vroege uurtjes op de muziek van lokale DJ’s en geniet van de bruisende atmosfeer.

Organiseer jouw onvergetelijke teambuilding uitje in België

Het plannen van een teambuilding activiteit in België kan een hele klus zijn als je het zelf moet doen. Je moet op zoek naar een goede plek en een activiteit die past bij wat jij en je collega’s willen. Maar geen zorgen, wij regelen het voor je. We komen naar elke locatie, zelfs naar kantoor, en we zorgen ervoor dat de workshop precies is zoals jij voor ogen hebt. Als autoriteit op gebied van het combineren van ontwikkeling en plezier, garanderen we geweldige teambuilding activiteiten in België. Bel ons op +31 (0) 20 808 8670 of vul het formulier hieronder in. We helpen je graag!

Neem contact op

  Teambuilding organiseren op een andere locatie?

  Zoals gezegd, organiseren wij al onze events op iedere locatie in Nederland, België en Duitsland. Wij organiseren onze events onder andere in:

  • Apeldoorn. Locatie tips: SOAP, Hofstede de Middelburg, Orpheus;
  • Arnhem. Locatie tips: Bistrobar Beaune, landgoed Groot Warnsborn, Musis & Stadstheater;
  • Barneveld. Locatie tips: kasteel de Schaffelaar, Midden Nederland Hallen;
  • Breda. Locatie tips: landgoed Bergvliet, de Houthallen, Korenmolen de Hoop;
  • Den Haag. Locatie tips: de Pier, Mauritshuis, Boca Grandi;
  • Eindhoven. Locatie tips: Philips Stadion, Vibes, Evoluon;
  • Groningen. Locatie tips: Jamey Fitz, De Loods, de Paalkoepel;
  • Leiden. Locatie tips: Brasserie Groep, Hortus, Pesthuis;
  • Nijmegen. Locatie tips: De Vasim, landgoed Brakkesteyn, Gofferstadion;
  • Rotterdam. Locatie tips: Euromast, Ahoy, Fontein;

  Naast het organiseren van teambuilding activiteiten in België, hebben we nog andere pakketten gericht op bedrijven:

  Bedrijfsfeest Wij zorgen voor een onvergetelijk bedrijfsfeest op elke locatie met activiteiten zoals lasergamen, racen op F1 simulatoren en Virtual Reality.
  • icon 50 – 200 personen
  • icon 4 uur
  • €52,50
  • per persoon
  Bekijk
  Workshops met activiteiten bij Rijkswaterstaat, overzichtsfoto van de gamecases
  Play & Connect Op zoek naar inhoudelijke workshops waar collega’s enthousiast van worden? Combineer dit met fun activiteiten zoals o.a. lasergamen op kantoor.
  • icon 50 – 200 personen
  • icon 4 uur
  • €72,50,-
  • per persoon
  Bekijk
  Recruitment event Laat jouw recruitment event opvallen met een gaming beleving! Verbind op laagdrempelige wijze nieuw talent met jouw teamleden.
  • icon 20 – 50 personen
  • icon 4 uur
  • €90,-
  • per persoon
  Bekijk
  Groep mensen bezig met een workshop
  Teambuilding workshop De enige inhoudelijke workshop gecombineerd met een Virtual Reality teambuildingsactiviteit. Wij brengen ontspanning en ontwikkeling samen. 🤝
  • icon 6 – 12 personen
  • icon 4 uur
  • €133
  • per persoon
  Bekijk