Groep mensen bezig met een workshop

Teambuilding activiteiten in Friesland

Op zoek naar teambuilding activiteiten in Friesland? Tegenwoordig is dit een enorme uitdaging. Het klinkt misschien gek, maar door de enorme hoeveelheid van verschillende mogelijkheden is het juist lastiger om te kiezen. Daarnaast ga je onder het mom van “teambuilding activiteit” vaak bowlen of een hapje uiteten. Leuk, maar niet als je op zoek bent naar iets vernieuwends.

Maar goed nieuws: als je op zoek bent naar een inhoudelijke teambuilding activiteit met een luchtig en speels karakter, dan garandeer ik dat je onze teambuilding activiteiten in Friesland nog nooit eerder hebt gedaan.

Unieke teambuilding activiteiten in Friesland

Wij organiseren teambuilding activiteiten in Friesland waarbij we de traditionele manier combineren met de nieuwste technologie. Onze teambuilding activiteiten zijn gebaseerd op één van onze drie inhoudelijke workshopprogramma’s. Maar een goede samenwerking heeft aandacht nodig. Daarom stemmen we de details volledig af op jouw behoeften. Zo weten we zeker weten dat de teambuilding activiteit bij jullie past. De workshops hebben de volgende thema’s:

Teambuilding activiteiten in Friesland. Workshop over het vergroten je werkgeluk.
1. Vergroot je werkgeluk

Wist je dat een kwart(!) van de werkenden zichzelf een score van 6 of lager geeft op werkgeluk? Een aandachtspunt, want wanneer je meer werkgeluk ervaart ben je 43% productiever en zelfs 300% innovatiever. Wij geven jou middelen om het welzijn van jouw team te ondersteunen.

Teambuilding activiteiten in Friesland. Workshop over ondernemende mindset.
2. Mindset

Ontwikkel je ondernemende mindset. In dit programma staat jullie proactiviteit centraal. Je hoeft namelijk helemaal geen eigen baas te zijn om een ondernemende mindset te hebben. In een tijd waarin ’thought leadership’ via demand generation steeds belangrijker wordt, is ambassadeurschap creëren bij jouw medewerkers de eerste stap.

Teambuilding activiteiten in Friesland. Workshop over het activeren van je creatieve brein.
3. Creatieve brein

Creativiteit kun je triggeren. In dit programma leer je hoe je creativiteit kan ‘aanzetten’ en versterken. Zo wordt jullie dagelijkse werk leuker, zinvoller én wordt het makkelijker resultaten te behalen!

We weten als geen ander dat teambuilding activiteiten erg intensief kunnen zijn. En zeg nou eerlijk: niemand heeft zin in een activiteit waarbij je het gevoel hebt dat je alleen maar bezig bent met werken. Daarom combineren wij onze inhoudelijke workshops met games. Virtual Reality games welteverstaan. Er zijn namelijk veel verschillende virtual reality games die gericht zijn op teambuilding. Maar het voordeel van het spelen van spelletje is dat het luchtig aanvoelt. Op deze manier focussen we zowel op ontwikkeling als ontspanning bij jullie teambuilding activiteiten in Friesland!

Onze favoriete originele teambuilding activiteiten met Virtual Reality:

🏥 The Experiment. In deze virtuele escape room werk je samen om puzzels op te lossen en uit een mysterieuze onderzoeksfaciliteit te ontsnappen. Het spel biedt uitdagende raadsels en vereist coördinatie en communicatie tussen teamleden.

💥 Keep Talking and Nobody Explodes. Eén speler moet een bom ontmantelen met behulp van andere spelers die middels een handleiding instructies geven. 

🥷 Among Us. In dit spel neem je de rol aan van een bemanningslid op een ruimteschip óf ben je een bedrieger. Het doel van de bemanningsleden is om verschillende taken op het schip te voltooien en te ontdekken wie de bedrieger is. De bedriegers hebben als doel om de taken te saboteren en de bemanningsleden één voor één te elimineren zonder ontdekt te worden. Among Us is een mix tussen populaire televisie programma’s Wie is de Mol (uitvoeren van taken, saboteren) en de Verraders (elimineren van bemanningsleden tijdens discussie rondes).

Man speelt Virtual Reality VR uitgebreid

WePlay United: dé aanbieder van teambuilding activiteiten in Friesland

Dit is waarom onze teambuilding activiteiten bij jou passen:

 1. Wij ontzorgen jou volledig (van voorbereiding tot aan uitvoering).
 2. We verbinden mensen speels en informeel via gaming en tech zoals Virtual Reality.
 3. We organiseren onze evenementen op iedere locatie in Nederland, België en Duitsland.

Je kunt ervoor kiezen om je teambuilding activiteit in Friesland te organiseren op je eigen kantoor. Maar de mooie provincie biedt een overvloed aan leuke locaties voor het organiseren van onvergetelijke teambuilding activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Landgoed Lauswolt: Dit prachtige landgoed, gelegen in de bossen van Beetsterzwaag, biedt een elegante en ontspannen setting voor teambuilding activiteiten. Met zijn luxe faciliteiten en uitgestrekte landgoed is Landgoed Lauswolt een ideale locatie.
 • Hof van de Koning: Dit veelzijdige evenementencomplex biedt veel mogelijkheden voor bedrijfsevenementen. Met zijn moderne faciliteiten en ruime accommodaties is De Koningshof een geschikte locatie voor zowel zakelijke bijeenkomsten als informele bedrijfsuitjes.
 • De Pollepleats: Een unieke evenementenlocatie gelegen aan het water in Westhem. Met zijn karakteristieke boerderij en prachtige landschap is De Pollepleats een goede optie voor teambuilding activiteiten in Friesland.

Hebben jij en je collega’s na afloop van de teambuilding activiteiten in Friesland nog zin in een afzakkertje in de stad? Hier zijn onze top 3 suggesties:

 1. Leeuwarden: Houd je van een bruisend feestje? Dan zit je goed in Leeuwarden! Deze stad is het epicentrum van het Friese nachtleven. Of je nu houdt van gezellige kroegen, trendy clubs of hippe cocktailbars, Leeuwarden heeft het allemaal. Dus trek je dansschoenen aan en maak je klaar om tot in de vroege uurtjes te feesten op de Nieuwestad of het Ruiterskwartier.
 2. Sneek: Sneek staat bekend om zijn gezellige sfeer en levendige caféscene. Wandel door de sfeervolle straten en ontdek de vele knusse cafés en bruine kroegen. Of je nu zin hebt in een biertje met collega’s of wil genieten van live muziek, in Sneek vind je altijd wel een plekje waar het gezellig is.
 3. Heerenveen: In Heerenveen vind je voor elk wat wils. Dus verzamel je collega’s en maak je klaar voor een onvergetelijke avond uit.

Organiseer jouw onvergetelijke teambuilding uitje in Friesland

Het plannen van een teambuilding activiteit in Friesland kan een hele klus zijn als je het zelf moet doen. Je moet op zoek naar een goede plek en een activiteit die past bij wat jij en je collega’s willen. Maar geen zorgen, wij regelen het voor je. We komen naar elke locatie, zelfs naar kantoor, en we zorgen ervoor dat de workshop precies is zoals jij voor ogen hebt. Als autoriteit op gebied van het combineren van ontwikkeling en plezier, garanderen we geweldige teambuilding activiteiten in Friesland. Bel ons op +31 (0) 20 808 8670 of vul het formulier hieronder in. We helpen je graag!

Neem contact op

  Teambuilding organiseren op een andere locatie?

  Zoals gezegd, organiseren wij al onze events op iedere locatie in Nederland, België en Duitsland. Wij organiseren onze events onder andere in:

  • Apeldoorn. Locatie tips: SOAP, Hofstede de Middelburg, Orpheus;
  • Arnhem. Locatie tips: Bistrobar Beaune, landgoed Groot Warnsborn, Musis & Stadstheater;
  • Barneveld. Locatie tips: kasteel de Schaffelaar, Midden Nederland Hallen;
  • Breda. Locatie tips: landgoed Bergvliet, de Houthallen, Korenmolen de Hoop;
  • Den Haag. Locatie tips: de Pier, Mauritshuis, Boca Grandi;
  • Eindhoven. Locatie tips: Philips Stadion, Vibes, Evoluon;
  • Groningen. Locatie tips: Jamey Fitz, De Loods, de Paalkoepel;
  • Leiden. Locatie tips: Brasserie Groep, Hortus, Pesthuis;
  • Nijmegen. Locatie tips: De Vasim, landgoed Brakkesteyn, Gofferstadion;
  • Rotterdam. Locatie tips: Euromast, Ahoy, Fontein;

  Naast het organiseren van teambuilding activiteiten in Friesland, hebben we nog andere pakketten gericht op bedrijven:

  Bedrijfsfeest Wij zorgen voor een onvergetelijk bedrijfsfeest op elke locatie met activiteiten zoals lasergamen, racen op F1 simulatoren en Virtual Reality.
  • icon 50 – 200 personen
  • icon 4 uur
  • €52,50
  • per persoon
  Bekijk
  Workshops met activiteiten bij Rijkswaterstaat, overzichtsfoto van de gamecases
  Play & Connect Op zoek naar inhoudelijke workshops waar collega’s enthousiast van worden? Combineer dit met fun activiteiten zoals o.a. lasergamen op kantoor.
  • icon 50 – 200 personen
  • icon 4 uur
  • €72,50,-
  • per persoon
  Bekijk
  Recruitment event Laat jouw recruitment event opvallen met een gaming beleving! Verbind op laagdrempelige wijze nieuw talent met jouw teamleden.
  • icon 20 – 50 personen
  • icon 4 uur
  • €90,-
  • per persoon
  Bekijk
  Groep mensen bezig met een workshop
  Teambuilding workshop De enige inhoudelijke workshop gecombineerd met een Virtual Reality teambuildingsactiviteit. Wij brengen ontspanning en ontwikkeling samen. 🤝
  • icon 6 – 12 personen
  • icon 4 uur
  • €133
  • per persoon
  Bekijk