Groep mensen bezig met een workshop

Teambuilding activiteiten in Leeuwarden


Op zoek naar teambuilding activiteiten in Leeuwarden? Dat is tegenwoordig best een gedoe. Het klinkt misschien raar, maar met zoveel keuzes wordt het juist lastig om iets te vinden. En meestal draait het onder het mom van “teamwork” toch uit op bowlen of een etentje. Gezellig, maar niet bepaald verrassend…

Maar hier komt het goede nieuws: als je op zoek bent naar een teamactiviteit die wat meer inhoud heeft en tegelijkertijd lekker luchtig is, dan kan ik je verzekeren dat je onze teambuilding in Leeuwarden nog nooit hebt meegemaakt.

Unieke teambuilding activiteiten in Leeuwarden

Wij organiseren teambuilding activiteiten in Leeuwarden waarbij we de traditionele manier combineren met de nieuwste technologie. Onze teambuilding activiteiten zijn gebaseerd op één van onze drie inhoudelijke workshopprogramma’s. Maar een goede samenwerking heeft aandacht nodig. Daarom stemmen we de details volledig af op jouw behoeften. Zo weten we zeker weten dat de teambuilding activiteit bij jullie past. De workshops hebben de volgende thema’s:

Teambuilding activiteiten in Leeuwarden. Workshop over het vergroten je werkgeluk.
1. Vergroot je werkgeluk

Wist je dat een kwart(!) van de werkenden zichzelf een score van 6 of lager geeft op werkgeluk? Een aandachtspunt, want wanneer je meer werkgeluk ervaart ben je 43% productiever en zelfs 300% innovatiever. Wij geven jou middelen om het welzijn van jouw team te ondersteunen.

Teambuilding activiteiten in Leeuwarden. Workshop over ondernemende mindset.
2. Mindset

Ontwikkel je ondernemende mindset. In dit programma staat jullie proactiviteit centraal. Je hoeft namelijk helemaal geen eigen baas te zijn om een ondernemende mindset te hebben. In een tijd waarin ’thought leadership’ via demand generation steeds belangrijker wordt, is ambassadeurschap creëren bij jouw medewerkers de eerste stap.

Teambuilding activiteiten in Leeuwarden. Workshop over ondernemende mindset.
3. Creatieve brein

Creativiteit kun je triggeren. In dit programma leer je hoe je creativiteit kan ‘aanzetten’ en versterken. Zo wordt jullie dagelijkse werk leuker, zinvoller én wordt het makkelijker resultaten te behalen!

We weten als geen ander dat teambuilding activiteiten erg intensief kunnen zijn. En zeg nou eerlijk: niemand heeft zin in een activiteit waarbij je het gevoel hebt dat je alleen maar bezig bent met werken. Daarom combineren wij onze inhoudelijke workshops met games. Virtual Reality games welteverstaan. Er zijn namelijk veel verschillende virtual reality games die gericht zijn op teambuilding. Maar het voordeel van het spelen van spelletje is dat het luchtig aanvoelt. Op deze manier focussen we zowel op ontwikkeling als ontspanning bij jullie teambuilding activiteiten in Leeuwarden!

Onze favoriete originele teambuilding activiteiten met Virtual Reality:

🏥 The Experiment. In deze virtuele escape room werk je samen om puzzels op te lossen en uit een mysterieuze onderzoeksfaciliteit te ontsnappen. Het spel biedt uitdagende raadsels en vereist coördinatie en communicatie tussen teamleden.

💥 Keep Talking and Nobody Explodes. Eén speler moet een bom ontmantelen met behulp van andere spelers die middels een handleiding instructies geven. 

🥷 Among Us. In dit spel neem je de rol aan van een bemanningslid op een ruimteschip óf ben je een bedrieger. Het doel van de bemanningsleden is om verschillende taken op het schip te voltooien en te ontdekken wie de bedrieger is. De bedriegers hebben als doel om de taken te saboteren en de bemanningsleden één voor één te elimineren zonder ontdekt te worden. Among Us is een mix tussen populaire televisie programma’s Wie is de Mol (uitvoeren van taken, saboteren) en de Verraders (elimineren van bemanningsleden tijdens discussie rondes).

Man speelt Virtual Reality VR uitgebreid

WePlay United: dé aanbieder van teambuilding activiteiten in Leeuwarden

Dit is waarom onze teambuilding activiteiten bij jou passen:

 1. Wij ontzorgen jou volledig (van voorbereiding tot aan uitvoering).
 2. We verbinden mensen speels en informeel via gaming en tech zoals Virtual Reality.
 3. We organiseren onze evenementen op iedere locatie in Nederland, België en Duitsland.

Je kunt ervoor kiezen om je teambuilding activiteit in Leeuwarden te organiseren op je eigen kantoor. Maar de mooie provincie biedt een overvloed aan leuke locaties voor het organiseren van onvergetelijke teambuilding activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Blokhuispoort: Dit historische gebouw, gelegen in het hart van Leeuwarden, biedt een unieke setting voor verschillende zakelijke bijeenkomsten. Met zijn karakteristieke architectuur en culturele erfgoed is de Blokhuispoort een veelgevraagde keuze voor conferenties, workshops en teambuildingactiviteiten.
 • Treemter: Gelegen in Grou (dichtbij Leeuwarden) is de Treemter een uitstekende keuze om een teambuilding activiteit te organiseren.
 • De Harmonie: Dit culturele centrum biedt diverse zalen en moderne faciliteiten voor teambuilding activiteiten in Leeuwarden.

Hebben jij en je collega’s na afloop van de teambuilding activiteiten in Leeuwarden nog zin in een afzakkertje in de stad? Hier zijn onze top 3 suggesties:

 1. De Neushoorn: Als poppodium biedt De Neushoorn een levendige uitgaansscene met live optredens, dansfeesten en culturele happenings. Verken de verschillende zalen voor een gevarieerd aanbod aan entertainment.
 2. Café De Markies: Dit gezellige café, gelegen aan de Grote Hoogstraat, biedt een ontspannen ambiance en een uitgebreide drankkeuze. Geniet van een drankje op het terras of dans ’s avonds op de muziek van de DJ.
 3. Club Hemingway: Deze trendy club staat bekend om zijn bruisende sfeer en diverse muziekstijlen.

Organiseer jouw onvergetelijke teambuilding uitje in Leeuwarden

Het organiseren van een teambuilding activiteit in Leeuwarden vergt veel tijd en moeite om zelf te regelen. Denk bijvoorbeeld aan het vinden van een geschikte locatie en een activiteit die aansluit bij jouw wensen en behoeften. Wij nemen deze zorgen uit handen: wij komen op elke locatie (dus ook op kantoor) en stemmen de inhoud van de workshop in detail af. Als enige evenementenbureau combineren wij ontwikkeling en ontspanning waardoor we een geslaagde teambuilding activiteit in Leeuwarden garanderen. Neem gerust contact met ons op via +31 (0) 20 808 8670 of vul het onderstaande formulier in. Wij helpen je graag!

Het plannen van een teambuilding activiteit in Leeuwarden kan een hele klus zijn als je het zelf moet doen. Je moet op zoek naar een goede plek en een activiteit die past bij wat jij en je collega’s willen. Maar geen zorgen, wij regelen het voor je. We komen naar elke locatie, zelfs naar kantoor, en we zorgen ervoor dat de workshop precies is zoals jij voor ogen hebt. Als autoriteit op gebied van het combineren van ontwikkeling en plezier, garanderen we geweldige teambuilding activiteiten in Leeuwarden. Bel ons op +31 (0) 20 808 8670 of vul het formulier hieronder in. We helpen je graag!

Neem contact op

  Teambuilding organiseren op een andere locatie?

  Zoals gezegd, organiseren wij al onze events op iedere locatie in Nederland, België en Duitsland. Wij organiseren onze events onder andere in:

  • Apeldoorn. Locatie tips: SOAP, Hofstede de Middelburg, Orpheus;
  • Arnhem. Locatie tips: Bistrobar Beaune, landgoed Groot Warnsborn, Musis & Stadstheater;
  • Barneveld. Locatie tips: kasteel de Schaffelaar, Midden Nederland Hallen;
  • Breda. Locatie tips: landgoed Bergvliet, de Houthallen, Korenmolen de Hoop;
  • Den Haag. Locatie tips: de Pier, Mauritshuis, Boca Grandi;
  • Eindhoven. Locatie tips: Philips Stadion, Vibes, Evoluon;
  • Groningen. Locatie tips: Jamey Fitz, De Loods, de Paalkoepel;
  • Leiden. Locatie tips: Brasserie Groep, Hortus, Pesthuis;
  • Nijmegen. Locatie tips: De Vasim, landgoed Brakkesteyn, Gofferstadion;
  • Rotterdam. Locatie tips: Euromast, Ahoy, Fontein;

  Naast het organiseren van teambuilding activiteiten in Gelderland, hebben we nog andere pakketten gericht op bedrijven:

  Bedrijfsfeest Wij zorgen voor een onvergetelijk bedrijfsfeest op elke locatie met activiteiten zoals lasergamen, racen op F1 simulatoren en Virtual Reality.
  • icon 50 – 200 personen
  • icon 4 uur
  • €52,50
  • per persoon
  Bekijk
  Workshops met activiteiten bij Rijkswaterstaat, overzichtsfoto van de gamecases
  Play & Connect Op zoek naar inhoudelijke workshops waar collega’s enthousiast van worden? Combineer dit met fun activiteiten zoals o.a. lasergamen op kantoor.
  • icon 50 – 200 personen
  • icon 4 uur
  • €72,50,-
  • per persoon
  Bekijk
  Recruitment event Laat jouw recruitment event opvallen met een gaming beleving! Verbind op laagdrempelige wijze nieuw talent met jouw teamleden.
  • icon 20 – 50 personen
  • icon 4 uur
  • €90,-
  • per persoon
  Bekijk
  Groep mensen bezig met een workshop
  Teambuilding workshop De enige inhoudelijke workshop gecombineerd met een Virtual Reality teambuildingsactiviteit. Wij brengen ontspanning en ontwikkeling samen. 🤝
  • icon 6 – 12 personen
  • icon 4 uur
  • €133
  • per persoon
  Bekijk