Formule 1 simulator | Vrije training

 • 2x Playseat F1
 • 4 uur
 • 1 eventmanager
 • €799

Racen op een Formule 1 simulator

Steeds meer mensen kijken tegenwoordig naar Formule 1 racen (lees: Max Verstappen). Dat is begrijpelijk, want Nederlanders vinden het nou eenmaal leuk om veel te winnen. En wat we kijken, willen we ook graag doen. Daarom verhuren wij Formule 1 race simulatoren en organiseren we hiermee de leukste events. Met een Formule 1 simulator beleef je namelijk alle elementen van een echt circuit. Nou ja, bijna alle elementen, want we houden de simulatie van de G-krachten achterwege. En dat is voor iedereen het beste. 😉

 

Het huren van Formule 1 simulatoren is niet alleen bedoeld voor de fanatieke Formule 1 volgers die elke zondag de race volgen. We stellen de f1 racing simulator zo in dat het racen een erg divers publiek aanspreekt. Want laten we eerlijk zijn, hoe vaak krijg je de kans om te racen op een Formule 1 simulator?Dus of je nu bezig bent met het plannen van een vrijdagmiddagborrel, op zoek bent naar een gaaf (side)evenement, of gewoon een leuke manier zoekt om mensen samen te brengen om welke reden dan ook, een f1 race simulator is de perfecte oplossing.

F1 simulator huren

In plaats van de vertrouwde bureaus, nemen jouw collega’s nu plaats als ervaren coureurs in een spannende Formule 1 race tegen elkaar. Het geluid van gejuich en aanmoedigingen vult het kantoor, terwijl de spanning stijgt en de adrenaline door hun aderen stroomt. Het huren van formule 1 simulatoren geeft jou de gelegenheid om de teamgeest te versterken en de competitieve aard naar boven te halen. Misschien ontdek je wel verborgen talenten binnen het bedrijf, en kunnen kantoorconflicten voortaan op een virtueel racecircuit worden uitgevochten!

Door het huren van een F1 simulator breng je niet alleen plezier, maar ook ervaring die je collega’s niet zo snel meer vergeten. We hebben een duidelijke opzet:

🏎️💨 Vrije training. Op circuit naar keuze kunnen mensen vrijuit racen en proberen hun persoonlijke records te verbeteren. Onze eventmanager zorgt voor technische ondersteuning en helpt bij het wisselen van deelnemers. Klik hier om contact op te nemen om formule 1 simulatoren te huren.

Wat is het verschil met Tijdrit en Grand Prix?

⏲️ Tijdrit. Met simulator racing draait alles om precisie, timing en het combineren van snelheid en controle. Wat dit format zo leuk maakt, is dat we de top 10 snelste tijden bijhouden op een groot scherm. Dit zorgt ervoor dat we niet alleen de drang aanwakkeren om jouw eigen rondetijd te verslaan, maar ook de rondetijden van jouw collega’s. Aan fanatisme geen tekort: het is zelfs voorgekomen dat we tijdens het afbouwen iemand moesten wegtrekken van de laatste formule 1 simulator. Het huren van een playseat is een leuke toevoeging aan je vrijdagmiddagborrel of als een activatie voor je beurs.

🏁 Grand Prix. Grand Prix is het meest complete pakket van onze race simulatoren. Dit pakket begint met een sessie vrije training, waarin je de baan verkent en de ideale lijnen ontdekt. Vervolgens is het tijd voor de kwalificatie: hierbij is het cruciaal om met de druk om te kunnen gaan en op het juiste moment pieken, want alleen de 6 snelsten gaan door naar de echt race. Ten slotte, tijdens de finale Grand Prix, draait het om het rijden van snelle rondetijden én het vermijden van crashes. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje. Het huren van zes race simulatoren met dit format is een goede keuze tijdens een bedrijfsfeest.

Kom in contact

Specificaties

 • 1 eventmanager;
 • 2x Playseat F1;
 • Ultra HD 4K schermen;
 • Promotiemateriaal;
 • 4 uur speeltijd;
 • €799 excl. btw.
Vrijblijvend voorstel

Voorbeeld programma

 • PR-kit die je ontvangt voor een F1 uitgebreid event van WePlay United
  14 dagen voor event

  Start met promotiemateriaal

  Je ontvangt een PR-kit met afbeeldingen en een poster die je kunt delen via de website en socials. In de handleiding staan verschillende tips.

 • Bus van WePlay United
  13:00

  Aankomst

  Onze eventmanager is minimaal 60 minuten van tevoren aanwezig om op te bouwen en belt jou voor het event nog even om de details af te stemmen.

 • Eventmanager WePlay United legt de regels uit
  14:00

  Uitleg event

  Om het event soepel te laten verlopen, legt onze eventmanager de belangrijkste regels uit. Daarna kan het gas erop!

 • Vrouw aan het genieten tijdens F1 race simulator
  18:00

  Einde toernooi met certificaat

  De drie snelste coureurs krijgen een leuk aandenken mee naar huis.

Zie ook

Twee mannen aan het racen op F1 simulatoren tijdens F1 uitgebreid event
Formule 1 simulator | Tijdrit Ervaar de ultieme Formule 1-ervaring met een Formule 1 simulator. Vraag een vrijblijvend voorstel aan voor een playseat f1 simulator!
 • icon 4 uur
 • icon 4 simulatoren
 • €999
 • excl. BTW
Bekijk
Formule F1 race simulator standaard
Formule 1 simulator | Grand Prix Huur een F1 race simulator voor een ongekend race-ervaring. Kwalificeer en race een echte Grand Prix!
 • icon 4 uur
 • icon 4 simulatoren
 • €1499
 • excl. BTW
Bekijk
Lasergamen | Premium Lasergamen op kantoor: de meest gewilde activiteit tijdens een bedrijfsfeest. Schiet op collega’s met professionele guns in een lasergame arena.
 • icon 3 uur
 • icon 10 – 80 deelnemers
 • €3.999
 • excl. BTW
Bekijk
Groep scholieren spelen Virtual Reality game
VR | Ontdekken Ervaar de fascinerende wereld van Virtual Reality. Met onze VR Experience beleef je iets unieks in jouw eigen omgeving of op locatie met vrienden of teamleden.
 • icon 2 uur
 • icon 5 – 20 deelnemers
 • €899
 • excl. BTW
Bekijk

Formule 1 wervingsevent

Voor IT organisatie INNVOLVE organiseerden we een compleet Formule 1 event. Het doel van dit event was tweeledig: medewerkers een leuke dag bezorgen én in contact komen met nieuw talent. Voornamelijk het laatste doel is een hele opgave.

🤔 De uitdaging

Overzichtsfoto van recruitment event met racen op F1 Playseats

Het is niet nieuw: de krapte op de arbeidsmarkt neemt toe en de IT branche kampt al jaren met deze uitdaging. Als bedrijf kom je niet meer weg met een vacature op de website en een berichtje op LinkedIn. Randstad maakte er al een grappige commercial over: tegenwoordig moeten bedrijven solliciteren bij kandidaten in plaats van andersom. De arbeidsmarkt vraagt dus om een verfrissende aanpak en daar helpen we graag bij.

Kom in contact

💡 De oplossing

Pizza eten tijdens recruitment event

IT’ers en gaming gaan enorm goed samen. INNVOLVE zocht een fun activiteit die tegelijkertijd erg laagdrempelig is. Met de toenemende populariteit door de prestaties van Max Verstappen is een Formule 1 event een ideale fit. De race simulatoren zorgden enerzijds voor een ontspannen sfeer, anderzijds brachten ze het fanatisme  bij iedereen flink naar boven.

Maar het belangrijkste: onder het genot van een pizza en een borrel kwamen INNVOLVE medewerkers op een informele manier in contact met potentiële werknemers. Missie geslaagd!

Vraag vrijblijvend voorstel aan

Zo werkt een F1 race simulator event

We spelen het format “Vrije training”. Op verschillende circuits kunnen collega’s, klanten of beursgasten het racen op een formule 1 simulator ervaren. Een erg leuke activiteit voor een vrijdagmiddagborrel of als beursactivatie. Onze eventmanager zorgt voor technische ondersteuning en helpt bij het wisselen van deelnemers.

Lees verder

Formule simulator als merkactivatie

Vergroot je naamsbekendheid met een racesimulator: een slimme strategie om je merk in de schijnwerpers te zetten. Door het inzetten van een racesimulator op evenementen, beurzen of in een winkel, breng je een krachtige merkactivatie tot stand die de aandacht van je doelgroep grijpt. Bekijk onderstaande video om te zien hoe we voor Bataviastad een leeg winkelpand omtoverden tot race arena.

Impressievideo Bataviastad

Een F1 race simulator geeft een echte F1-ervaring

Met het huren van een race simulator verhoog je de spanning op kantoor. Het is daarnaast ook een goede manier om het ijs te breken als je op een beurs staat. Het rijden op een race simulator geeft namelijk echt een adrenaline boost. Daarnaast is het ook mogelijk om via een LAN-verbinding tegen elkaar te racen (zie Grand Prix).

Lees verder

F1 racing simulator op school

Ben je als docent op zoek naar een leuke invulling voor een activiteitendag? Racen op F1 simulator is leuk voor jong en oud. En in combinatie met Just DanceVirtual Realityeen FIFA toernooi en lasergamen in de gymzaal verzorgen we een complete activiteitendag voor jouw leerlingen. Neem contact op voor meer informatie.

Lees verder

F1 Playseat: adrenaline en spanning

De Formule 1 Playseat (een Formule 1 gamingstoel) is ontwikkeld met als doel het racen in een Formule 1 auto te simuleren. De Playseat Formule 1 biedt de kans om te ruiken aan de elitesport, en dat allemaal vanuit je eigen kantoor. Wij organiseren onze events namelijk op elke locatie.

Lees verder

Ontdek de Formule 1 stoel

De Formule 1 stoel heeft een Thrustmaster race stuur, waardoor je echt het gevoel hebt dat je een f1 race stoel instapt. Zowel de pedalen als het stuur van de formule 1 stoel zijn verstelbaar, waardoor het racen geschikt is voor (bijna) alle leeftijden. De minimale lengte om te racen is 1.50 meter.

Lees verder

Gebruik een Formule 1 simulator voor productpromotie

Laat je product, service of merk schitteren op een beurs met een Formule 1 simulator activatie. Door bezoekers uit te dagen met een race simulator, kun je op een informele manier met hen in gesprek komen en data te verzamelen. Maar onthoud: de juiste opvolging is van essentieel belang!

Kom in contact

F1 Playseat huren als side event

Maak je teamactiviteit onvergetelijk met het racen op F1 Playseats als ideaal side event. Creëer een onvergetelijke sfeer en versterk de band met je klanten en teamleden. Ons bedrijfspakket met playseat F1, Virtual Reality en lasergamen is het meest populair voor een gevarieerde doelgroep.

Vraag vrijblijvend voorstel aan

Veelgestelde vragen

 • Wat is een race simulator?

  Een race simulator biedt de mogelijkheid om virtueel te racen en een realistische race-ervaring te beleven waarbij je het gevoel hebt dat je echt in een raceauto zit.

 • Wat zijn de voordelen van het gebruik van sim racing?

  Het gebruik van een race sim biedt voordelen zoals het verbeteren van race-vaardigheden, de mogelijkheid om te oefenen en te trainen voor specifieke circuits en races en een realistische race-ervaring waarbij je volledig opgaat in het spel.

 • Wat is een Formule 1 simulator?

  De Formule 1 simulator, ook wel formule 1 playseat genoemd, is een van de meest populaire race-simulatoren waarbij je de intense spanning van de Formule 1 kunt beleven.

 • Welke voordelen biedt het huren van een playseat formule 1?

  Het huren van een race simulator biedt de mogelijkheid om de intense race-ervaring te beleven zonder te hoeven investeren. Het huren van een simulator f1 is erg leuk tijdens een bedrijfsevent of vrijdagmiddagborrel.

 • Hoe kan een formule 1 stoel worden gebruikt voor een personeelsuitje?

  Een formule 1 stoel kan worden gebruikt voor een leuk en uitdagend personeelsuitje waarbij het race-talent van je collega’s kan worden getest en de sfeer van een echte race-ervaring kan worden gecreëerd. Racen op F1 simulatoren is geschikt als hoofdactiviteit maar ook als side event i.c.m. lasergamen en een Virtual Reality experience.

 • Hoe kan een formule 1 simulator worden gebruikt voor een bedrijfsuitje?

  Een race simulator kan worden gebruikt voor een spannende race-competitie waarbij teams tegen elkaar kunnen racen, waardoor het bedrijfsuitje een echte race-ervaring wordt waar nog lang over nagepraat zal worden.

 • Wat is een vr bril huren en hoe kan dit worden gebruikt met een f1 race simulator?

  Met een vr bril huren wordt het mogelijk om de race-ervaring nog realistischer te maken doordat je de virtuele wereld op een indrukwekkende manier kunt beleven.

 • Kan een op maat gemaakte f1 racing simulator worden gehuurd voor een bedrijfsuitje?

  Ja, het is mogelijk om een op maat gemaakte race simulator te huren voor een bedrijfsuitje, waarbij verschillende opties zoals een f1 simulator professional en een vr bril huren beschikbaar zijn om een unieke en op maat gemaakte race-ervaring te creëren.

Bedrijfsuitje ideeën, organiseer een borrel
Jubileumfeest Organiseer een fantastisch jubileumfeest met WePlay United. Van planning tot uitvoering, wij zorgen voor een vlekkeloos bedrijfsjubileum. Lees meer
Teambuilding activiteiten op eigen locatie bij Rijkswaterstaat
Teambuilding activiteiten op eigen locatie: flexibel en op maat Bespaar kosten en reistijd door deze teambuilding activiteiten op eigen locatie te organiseren. Lees meer
Azerion sportieve teambuilding activiteiten FIFA skillgames
Boost je team met sportieve teambuilding activiteiten Teamwork makes the dreamwork. Lees waarom onze sportieve teambuilding activiteiten juist bij jou passen. Lees meer
Groep mensen bezig met een workshop
Teambuilding activiteiten in Amsterdam Op zoek naar teambuilding activiteiten in Amsterdam? WePlay United ontzorgt jou van voorbereiding tot aan uitvoering. Lees meer